ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Home Page

Θέλει τον «νέο Μπέιλ» η Ρόμα

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ουκρανικού ποδοσφαίρου ετοιμάζει βαλίτσες για Ρώμη, ο λόγος για τον Βίτια Τσιγκάνκοφ.

Θέλει τον «νέο Μπέιλ» η Ρόμα

Ο 21χρονος εξτρέμ θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο του ουκρανικού ποδοσφαίρου και η Ντινάμο Κιέβου, προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League (φάση των “32”) έχει φροντίσει να τον “δέσει” με συμβόλαιο μέχρι το 2023, ώστε να καταφέρει να πάρει όσα περισσότερα χρήματα γίνεται από την αναμενόμενη πώλησή του.

Δεν αποκλείεται, πάντως, αυτή η πώληση να γίνει νωρίτερα απ’ ότι πίστευαν οι περισσότεροι διότι τα σύνορα της Ουκρανίας… στενεύουν για τον Τσιγκάνκοφ και ήδη τ’ όνομά του γράφεται για ομάδες όπως η Ρόμα και η Ντόρτμουντ.

Τσιγκάνκο ο νέος Μπέιλ

Για τους Ρωμαίους σημειώνεται στα ιταλικά μίντια ότι ο ποδοσφαιριστής αρέσει στον Μόντσι και γι’ αυτό τον έχει ψηλά στη λίστα του, άλλωστε δεν ονομάζεται τυχαία ως ο νέος Μπέιλ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος από την Ουκρανία, μάλιστα, ο Ιγκόρ Τσίγκανικ αποκάλυψε πως η Ντιναμό Κιέβου έχει προσφορά 20.000.000 ευρώ για τον 21χρονο, ωστόσο δεν έχει συμφωνήσει ακόμη διότι περιμένει να πάρει το κάτι παραπάνω. Επίσης, ο ρεπόρτερ δεν έδωσε στο φως της δημοσιότητας στοιχεία για το κλαμπ που φέρεται να έχει χτυπήσει την πόρτα της Ντινάμο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ