ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγγλία

Διπλό στο Στάμφορντ Μπριτζ μετά από 18 χρόνια η Λέστερ

Με γκολ του Τζέιμι Βάρντι η Λέστερ «άλωσε» την έδρα της Τσέλσι (0-1) και πήρε πολύ σημαντικό «τρίποντο» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Διπλό στο Στάμφορντ Μπριτζ μετά από 18 χρόνια η Λέστερ

Σε ένα από τα παιχνίδια τα οποία ξεχωρίζουν για την 18η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι υποδέχτηκε την Λέστερ μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ένα παιχνίδι που ήθελε διακαώς ο Σάρι για να μπορέσει να μείνει στην 4άδα και να εκμεταλλευτεί τυχών στραβοπάτημα της Τότεναμ.

Στο πρώτο μέρος η Λέστερ εμφανίστηκε πιο έτοιμη και πρόθυμη να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο από την Τσέλσι η οποία ήταν «μουδιασμένη»  και πιο φοβισμένη παρότι έπαιζε στο γήπεδό της. Ένα από τα καλύτερα ημίχρονα του Εντιντί και σίγουρα μία από τις καλύτερες αποκρούσεις της αγωνιστική ή ακόμα και της σεζόν έγιναν στο πρώτο μέρος το οποίο δεν είχε γκολ.

Στο δεύτερο μέρος έγινε αυτό που οι γηπεδούχοι φοβόντουσαν σε μία αντεπίθεση της Λέστερ η οποία θύμισε κατά πολύ μία από αυτές τις δοξασμένες μέρες που οι «αλεπούδες» κατέκτησαν τον τίτλο. Ο Βάρντι πήρε την μπάλα ανάμεσα από τους δύο αμυντικούς της Τσέλσι και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κέπα για να κάνει το 0-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ