ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έφυγε ο Μουρίνιο και ξέσπασε με Σόλσκιερ (vid)

Δεν θα μπορούσε να έχει ζητήσει καλύτερο ντεμπούτο ο Σόλσκιερ από τους παίκτες τους, με τους «Κόκκινους Διαβόλους» να σκορπούν ελπίδες αναγέννησης στην Ουαλία.

Έφυγε ο Μουρίνιο και ξέσπασε με Σόλσκιερ (vid)

Στην Ουαλία ο Σόλσκιερ έφυγε ως πρωτάρης και αποτυχημένος. Ο Νορβηγός μετά από τέσσερα χρόνια επέστρεψε στο Κάρντιφ και θριάμβευσε. Το ντεμπούτο του 45χρονου με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρίνεται άκρως επιτυχημένο, με τους «Κόκκινους Διαβόλους» να ξεσπούν επικρατώντας 5-1 των αντιπάλων τους.

Ράσφορντ, Ερέρα, Μαρσιάλ και Λίνγκαρντ (δις) κατάφεραν να παραβιάσουν συνολικά πέντε φορές την αντίπαλη εστία δίνοντας σαφή απάντηση στον μέχρι πρότινος τεχνικό τους, Ζοζέ Μουρίνιο. Το πρώτο δείγμα ειδικά κόντρα σε μια κακή ομάδα όπως η Κάρντιφ δεν μπορεί να αποτελέσει ουσιαστικό επιχείρημα αναγέννησης, ωστόσο είναι ένα πρώτο βήμα για μια νέα εποχή για την ομάδα του Μάντσεστερ.

Ο Σόλσκιερ όντας μόλις δύο 24ωρα στην θέση του προπονητή δεν θα μπορούσε να ανακατέψει και πολύ την τράπουλα. Οι αλλαγές του στο βασικό σχήμα της Γιουνάιτεντ ήταν ελάχιστες, βασικά μονάχα μία, με τον Πολ Πογκμπά να παίρνει μετά από καιρό θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να βρουν από νωρίς τον δρόμο προς τα δίχτυα αποβάλλοντας κάθε άγχος.

Μόλις στο 3′ ο Μάρκους Ράσφορντ με άψογη εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων σκορπώντας το πρώτο χαμόγελο του προπονητή του. Οι φιλοξενούμενοι στην συνέχεια παίζοντας με ψυχραιμία κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους, βλέποντας παράλληλα πως η Κάρντιφ ακόμη δεν είχε συνέλθει από το σοκ που δέχθηκε με την σέντρα.

Στα μισά του πρώτους μέσους οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρήκαν για δεύτερη φορά τον στόχο με δράστη τον Άντερ Ερέρ, με τον Ισπανό να θέτει βάσεις νίκης για την ομάδα του με όμορφη ενέργεια. Στο 38′ ο Καμαράσα έδωσε νέα τροπή στην αναμέτρηση ευστοχώντας σωστά στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος γράφοντας το 1-2. Παρόλα αυτά η αντίδραση των σεληνιασμένων φιλοξενούμενων ήρθε άμεσα, με τον Μαρσιάλ πριν την ανάπαυλα να φέρνει τους γηπεδούχους για τρίτη φορά στην σέντρα.

Οι παίκτες του Σόλσκιερ δεν έμειναν στα τρία γκολ

Στο δεύτερο ημίχρονο και με το σκορ στο 3-1 ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αισθητά. Παρόλα αυτά το ρεζερβουάρ της ομάδας του Σόλσκιερ είχε ακόμη αρκετή βενζίνη. Το τελευταίο μισάωρο ανήκει δικαιωματικά στον Τζέσε Λίνγκαρντ, με τον Άγγλο επιθετικό να δείχνει στον νέο του προπονητή πως η απουσία του Ρομελού Λουκάκου δεν είναι πρόβλημα.

Ο νεαρός άσσος με δύο όμορφα τέρματα στο 57′ και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης διαμόρφωσε το τελικό 1-5 σκορπώντας χαμόγελα στους απανταχού φίλους του συλλόγου. Η εμφάνιση απάντηση στον – πρώην – Ζοζέ Μουρίνιο μπορεί να αποδειχθεί ως η ιδανικότερη αρχή για κάτι καλό στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ