ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Μυθικό «ριφιφί» της Πάλας στο «Έτιχαντ»!

Η Κρίσταλ Πάλας έκανε μια μυθική εμφάνιση κι έφυγε μ' ένα διπλό-θαύμα από την έδρα της Μάντσεστερ Σίτι (2-3)! Ασύλληπτη γκολάρα από τον Τάουνσεντ, στο -4 από την κορυφή οι «πολίτες»!

Μυθικό «ριφιφί» της Πάλας στο «Έτιχαντ»!

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που τα θαύματα γίνονται πραγματικότητα. Σ’ ένα τέτοιο πίστεψε και η Κρίσταλ Πάλας πριν από τη σέντρα του αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Και το πέτυχε. Οι «αετοί»΄έκαναν μια ψυχωμένη εμφάνιση στο «Έτιχαντ» και κατατρόπωσαν τη «μηχανή» του Πεπ Γκουαρντιόλα (3-2), αφήνοντας την στο – από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ! Γκολ από άλλο πλανήτη από τον Τάουνσεντ!

Το δίλεπτο του «τρόμου» για τη Σίτι

Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως ακριβώς αναμενόταν. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα των «αετών», που ήταν κλεισμένοι στο μισό γήπεδο.

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς καταγράφηκε στο 16′, με τον Γκουαίτα να αποκρούει το σουτ του Σίλβα μέσα από την περιοχή. Έντεκα λεπτά αργότερα η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Ο Ντελφ έκανε υπέροχη σέντρα και ο επερχόμενος Γκουντογκάν με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τη Σίτι!

Κι ενώ αναμενόταν ένας μονόλογος από μεριάς «πολιτών» για το υπόλοιπο της αναμέτρησης, η Πάλας απάντησε άμεσα. Στο 33′ ο Σλουπ πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με υπέροχη ατομική προσπάθεια και σουτ νίκησε τον Έντερσον, ισοφαρίζοντας την αναμέτρηση!

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ «παγώνοντας» το «Έτιχάντ» μόλις δύο λεπτά αργότερα. Η άμυνα της Σίτι απομάκρυνε μια εκτέλεση φάουλ του Φαν Άανχολτ, η μπάλα έφτασε στον Τάουνσεντ κι εκείνος μ ‘έναν «κεραυνό» την έστειλε στο παραθυράκι του Έντερσον για το 1-2!

Η Σίτι έμοιαζε «σοκάρισμένη» και δεν μπόρεσε να απειλήσει ξανά την εστία του Γκουαίτα μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου.

Την «σκότωσε» ο Μιλιβόγιεβιτς

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποφάσισε να ρισκάρει, κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Ωστόσο, η Κρίσταλ Πάλας ήταν αυτή που «χτύπησε» ξανά. Ο Γουόκερ ανέτρεψε τον Μέγιερ μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς δεν λάθεψε από τα έντεκα μέτρα και οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-3!

Το σοκ για τους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν πολύ μεγάλο. Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, η Σίτι έμοιαζε «χαμένη» μέσα στο γήπεδο. Από την άλλη η Πάλας κρατούσε με σχετική άνεση το υπέρ της σκορ, κλείνοντας κάθε χώρο προς την εστία της και προσπαθώντας να χτυπήσει ξανά στην κόντρα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος στο 69′. Ο Γκουντογκάν σούταρε από μακριά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. . Επτά λεπτά αργότερα οι «πολίτες» έφτασαν μια «ανάσα» από τη μείωση του σκορ, αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σανέ κατέληξε στο δοκάρι του Γκουαίτα.

Τελικά η Σίτι βρήκε το γκολ που τόσο έψαχνε στο 85′. Ο Ντε Μπρόινε σέντραρε από δεξιά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Γκουαίτα, μειώνοντας σε 2-3!

Μάλιστα, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασαν κοντά και στην ισοφάριση. Ο Ντέ Μπρόινε έκανε μια υπέροχη σέντρα στον Ζεσούς, η κεφαλιά του οποίου έφυγε άουτ από πολύ κοντά. Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία της αναμέτρησης, με την Κρίσταλ Πάλας να φεύγει μ’ ένα τεράστιο διπλό από το «Έτιχαντ»!

Οι «Αετοί» έφτασαν έτσι τους 18 βαθμούς και ανέβηκαν στη 14η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, η Σίτι δέχθηκε ένα μεγάλο πλήγμα στην προσπάθεια της να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της στην Αγγλία. Οι «πολίτες» έμειναν στους 44 βαθμούς και τη δεύτερη θέση, στο -4 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Οταμέντι (50′ Αγκουέρο), Λαπόρτ, Ντελφ (62′ Ντε Μπρόινε), Μπερνάρντο Σίλβα, Στόουνς, Γκουντογκάν, Στέρλινγκ (70′ Μαχρέζ), Ζεσούς, Σανέ.

Κρίσταλ Πάλας (Ρόι Χόντγκσον): Γκουαίτα, Γουαν-Μπισάκα, Τόμκινς, Σακό, Φαν Άανχολτ, ΜακΆρθουρ, Μιλιβόγιεβιτς, Μέγιερ (94′ Πάντσεον), Σλούπ, Τάουνσεντ, Ζαχά (89′ Αγιού).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ