ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Πελισιέρ και… τάβλα η Ίντερ (vid)

Οι ελπίδες της Ίντερ για πρωτάθλημα μόλις... χάθηκαν, με τους «Νερατζούρι» να καταφέρνουν να πετάξουν δύο βαθμούς στην Βερόνα εξαιτίας του «κίλερ» Σέρτζιο Πελισιέρ.

Πελισιέρ και… τάβλα η Ίντερ (vid)

Η Ίντερ για 91 λεπτά κρατούσε την νίκη στην Βερόνα, όμως ο Πελισιέρ της την πήρε μέσα από τα χέρια. Ο έμπειρος Ιταλός επιθετικός της Κιέβο κατάφερε στις καθυστερήσεις να χαρίσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. Το τέρμα του Ιβάν πέρισιτς στο πρώτο ημίχρονο δεν στάθηκε αρκετό για τους «Νερατζούρι», με την ομάδα από το Μιλάνο εν τέλει να απογοητεύει φεύγοντας μονάχα με έναν βαθμό από την έδρα της ουραγού του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι εκτός του τέρματος του Πέρισιτς στο 39′ κατάφεραν να απολέσουν πολλές ευκαιρίες, με την μπάλα να τους το… πληρώνει στο φινάλε. Η αξιόμαχη Κιέβο Βερόνα αν και τελευταία έδειξε ξανά καλά στοιχεία και με δράστη τον έμπειρο Σέρτζιο Πελισιέρ πήρε άξια τον βαθμό της ισοπαλίας.

Κυρίαρχη η Ίντερ στο πρώτο μισό

Οι «Νερατζούρι» από το ξεκίνημα έδειξαν διάθεση να ηγηθούν των αντιπάλων τους. Η οδηγία του Λουτσιάνο Σπαλέτι για πίεση στην αντίπαλη άμυνα χάρισε συνεχόμενες κατοχές στην ομάδα από το Μιλάνο. Αρκετές μάλιστα από τις επελάσεις των φιλοξενούμενων έφθασαν μπροστά από την εστία του Στέφανο Σορεντίνο, με τον Ιταλό πορτιέρο να δείχνει σε κάθε στιγμή την μεγάλη του κλάση.

Ικάρντι, Ναινγκολάν και Πέρισιτς έφθασαν κοντά στο γκολ στο πρώτο μέρος. Ο Κροάτης εν τέλει ήταν αυτός που χαμογέλασε στο 39′, με το τελείωμα του να παραβιάζει την εστία του Σορεντίνο. Το προβάδισμα των «Νεραντζούρι» βάσει εικόνας κρίνεται απόλυτα φυσιολογικό, με την Κιέβο να πραγματοποιεί κακό πρώτο 45λεπτο.

Κανείς δεν υπολόγιζε στον «βιονικό» Πελισιέρ

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα άλλαξε. Η Κιέβο προσπάθησε να ισορροπήσει την αναμέτρηση και σταδιακά τα κατάφερε. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην είχαν πολλές μεγάλες στιγμές στην εστία του Χαντάνοβιτς, ωστόσο με καλή κυκλοφορία μπάλας έστειλαν μήνυμα στους αντιπάλους τους.

Η επιθετική αστοκία της Ίντερ συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μάουρο Ικάρντι να πραγματοποιεί κακή εμφάνιση, χάνοντας δύο τρεις καλές ευκαιρίες που για την κλάση του δεν επιτρέπονται. Με την μπάλα ως συνήθως να τιμωρεί τους «σπάταλους» η Κιέβο στις καθυστερήσεις βρήκε την στιγμή της και δεν την άφησε να πάει χαμένη.

Ο Πελισιέρ έπειτα από γρήγορη αντεπίθεση έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σκαφτό πλασέ κατάφερε να ξεσηκώσει τους οπαδούς της ομάδας του, χαρίζοντάς τους την χαρά του βαθμού της ισοπαλίας. Ο βαθμός αυτός μπορεί να μην άλλαξε κάτι ουσιαστικό στον βαθμολογικό πίνακα για την Κιέβο, ωστόσο οι «κιτρινομπλε» απέκτησαν ψυχολογία ενόψει της συνέχειας που πρόκειται να ακολουθήσει, στην μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Αντίθετα με την Κιέβο Βερόνα, η κατάσταση στην Ίντερ γίνεται σαφώς χειρότερη με αυτό το αποτέλεσμα, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να αντιλαμβάνεται πως η φετινή χρονιά δεν μπορεί αν φέρει τα προσδοκώμενα. Οι «Νερατζούρι» με 33 βαθμούς σε 17 αγωνιστικές δεν μπορούν να περιμένουν κάτι καλύτερο από την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ