ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Παραμένει “άσφαιρη” και “άρρωστη” η Μίλαν (vid)

Ένα ακόμα παιχνίδι μακριά από το γκολ και τη νίκη για την ομάδα της Μίλαν, η οποία έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Φροζινόνε, ενώ θα μπορούσε να φύγει και χωρίς τον βαθμό της ισοπαλίας.

Παραμένει “άσφαιρη” και “άρρωστη” η Μίλαν (vid)

Σε πολύ άσχημο φεγγάρι παραμένει η Μίλαν. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε κόντρα στην Φροζινόνε, καθώς κόλλησε στο 0-0. Έτσι, οι “Ροσονέρι” συμπλήρωσαν τέσσερα σερί παιχνίδια τόσο μακριά από το γκολ, όσο και από τη χαρά της νίκης.

Μόλις στο 3ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά την αντίπαλη εστία. Ο Κουτρόνε βρέθηκε μόνος του μέσα στη μικρή περιοχή, αλλά η προσπάθειά του δεν βρήκε στόχο. Στο 18′ ο Καστιγιέχο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με δυνατό σουτ και 7 λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης πέταξε ακόμα μία ευκαιρία, καθώς το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στον Σπορτιέλο. Στο 30′ η Φροζινόνε έκανε αισθητή την παρουσία της. Ο Γκιλιόνε σπατάλησε μία τρομερή ευκαιρία, καθώς το σουτ του κατέληξε κόρνερ μετά από εξαιρετική επέμβαση του Ντοναρούμα. Στο 37′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν με τον Τσιάνο. Όμως το τέρμα τους ακυρώθηκε, καθώς ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR και καταλόγισε επιθετικό φάουλ.

Στο δεύτερο μέρος, οι “Ροσονέρι” πίεσαν ψάχνοντας το γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα. Οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο είχαν τρομερή κατοχή μπάλας (25%-75% στο β’ μέρος), αλλά αποδείχθηκαν φλύαροι. Οι φορές που φάνηκαν απειλητικοί ήταν ελάχιστες. Στο 52′ ο Κουτρόνε πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε κόπηκε τελευταία στιγμή από τος αμυντικούς. Στο 76′ ο Ρομανιόλι πήδηξε ψηλότερα από όλους μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ο Σπορτιέλο ήταν εκεί και αρνήθηκε την παραβίαση της εστίας του. Στο 90′ ο Ιγκουαΐν βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή, όμως έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Στο 90+3′ η Φροζινόνε λίγο έλειψε να κλέψει τη νίκη, με τον Τσιάνο να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Ντορααρούμα έδιωξα σε κόρνερ και διατήρησε το τελικό 0-0.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Μίλαν είναι 5η με 28 βαθμούς σε 18 αγωνιστικές, ενώ η Φροζινόνε παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη με 10.

Οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ