ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αλλάζει τελείως η Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι: «Σκοτώνει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της!
Γκράνιτ Τζάκα: Η εξιλέωση
Παιδάκι στην Αφρική έφτιαξε το πορτρέτο του Κριστιάνο σε κορμό δέντρου (pic)
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
Όλη η Ευρώπη στα πόδια του όμως αυτός θέλει αυτοκρατορία με Λεβερκούζεν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Κριστιάνο και…καλή χρονιά (vid)

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει δις, η Γιουβέντους πήρε αγχωτική νίκη (2-1) απέναντι στην ανεβασμένη Σαμπντόρια. Ασταμάτητος ο Κουαλιαρέλα που σκόραρε για 9ο σερί ματς με τη φανέλα των Γενοβέζων. Γκολ με το καλησπέρα ο Κριστιάνο, ισοφάρισε ο αειθαλής Κουαλιαρέλα Με το ρολόι να σημαδεύει μόλις το 2′, η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ! Ο […]

Κριστιάνο και…καλή χρονιά (vid)

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει δις, η Γιουβέντους πήρε αγχωτική νίκη (2-1) απέναντι στην ανεβασμένη Σαμπντόρια. Ασταμάτητος ο Κουαλιαρέλα που σκόραρε για 9ο σερί ματς με τη φανέλα των Γενοβέζων.

Γκολ με το καλησπέρα ο Κριστιάνο, ισοφάρισε ο αειθαλής Κουαλιαρέλα

Με το ρολόι να σημαδεύει μόλις το 2′, η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ! Ο Πάουλο Ντιμπάλα τροφοδότησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην περιοχή, με τον Πορτογάλο να οπλίζει και να εκτελεί τον Αουντέρο.

Με την ψυχολογία στα ύψη, οι πρωταθλητές συνέχισαν να πιέζαουν και να δημιουργούν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Αουντέρο. Παρ΄όλα αυτά, σε μια φάση που δεν έδειχνε να δημιουργεί πρόβλημα στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Τσαν έκανε πέναλτι. Συγκεκριμένα ο μέσος της Γιούβε βρήκε την μπάλα με το χέρι, με τον διαιτητή να εξετάζει το VAR και να καταλογίζει την παράβαση.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα και με ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας του Περίν για το 1-1. Μετά το γκολ, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Ντοπιέτα ο Ρονάλντο, γλίτωσε το σοκ στο φινάλε

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Γιουβέντους βγήκε αποφασισμένη να τελειώσει την υπόθεση νίκη. Στο 52′ ο Ματουιντί έπιασε καλό σουτ, όμως ο Αουντέρο αντλέδρασε σωστά.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε, με τον Φεράρι να κάνει χέρι μέσα στην περιοχή και τον διαιτητή Πάολο Βαλέρι να δείχνει αμέσως το σημείο του πέναλτι. Μετά την εξέταση και του VAR, ο Ρονάλντο εκτέλεσε το πέναλτι, νίκησε τον Αουντέρο και έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του.

Μετά το γκολ, η Γιουβέντους έριξε τον ρυθμό του αγώνα, καθώς έδειχνε να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι. Όμως, στο τέλος λίγο έλειψε να το πληρώσει ακριβά.

Στο 92′ ο Περίν έκανε αβίαστο λάθος, οι παίκτες της Ντόρια έκλεψαν την μπάλα, με τον Σαπονάρα να κάνει εξαιρετική κίνηση και τρομερό σουτ, αφήνοντας άγαλμα τον τερματοφύλακα της Γιούβε. Ενώ άπαντες πίστεψαν πως το γκολ είναι κανονικό, τελικά αυτό δεν μέτρησε. Όπως φάνηκε στο VAR, τη στιγμή που η μπάλα έφτασε στον Σαπονάρα, ο παίκτης της Σαμπντόρια ήταν μπροστά από την άμυνα των πρωταθλητών.

Το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με την ομάδα του Αλέγκρι να τελειώνει ιδανικά το 2018, όντας αήττητη στο πρωτάθλημα, με 53 βαθμούς, αριθμός ρεκόρ για τη Serie A.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα καθώς και τα γκολ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ