Άρσεναλ

Τιμωρία με πρόστιμο για τον Έμερι

Ακριβά θα πληρώσει ο Ουνάι Έμερι το ξέσπασμά του στο ματς κόντρα στην Μπράιτον, όπου κλώτσησε ένα μπουκάλι μπροστά από την κερκίδα.

Η εκτός έδρας αναμέτρηση της Άρσεναλ κόντρα στην Μπράιτον δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τους “Κανονιέρηδες”, καθώς πέταξαν δύο βαθμούς (1-1). Κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάτι εκνεύρισε τον Ουνάι Έμερι. Αυτός ξέσπασε, κλωτσώντας ένα μπουκάλι μπροστά ακριβώς από την κερκίδα των γηπεδούχων.

Ο Ισπανός κατάλαβε το λάθος του και με την λήξη του αγώνα απολογήθηκε για την πράξη του. Παρόλα αυτά, αν και προσπάθησε να αποφύγει την ποινή, τελικά δεν τα κατάφερε. Κι αυτό γιατί, η αγγλική ομοσπονδία αποφάσισε να τον τιμωρήσει με πρόστιμο που αγγίζει τις 10000 ευρώ (8000 λίρες). Μάλιστα θα μπορούσε να κινδυνεύσει και με τιμωρία μίας αγωνιστικής, αλλά τελικά θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο κόντρα στη Φούλαμ.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Αναλυτικά η απόφαση:

“Ο προπονητής της Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι τιμωρήθηκε με πρόστιμο 8.000 λιρών για παραβίαση κανονισμού της αγγλικής ομοσπονδίας. Αφορούσε την συμπεριφορά του στο παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον στις 26/12.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ