Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«4χ4» με Σόλσκιερ στον πάγκο η Γιουνάιτεντ
Αγγλία

«4χ4» με Σόλσκιερ στον πάγκο η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει το 4 στα 4 απέναντι στην Νιούκαστλ (0-2) δείχνοντας πως αφήνει πίσω της μια για πάντα την εποχή Μουρίνιο.

02.01.2019 | 23:56

Ψάχνοντας την τέταρτη νίκη της σε τέσσερις αγώνες στην μετά Μουρίνιο εποχή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε την Νιούκαστλ μέσα στην έδρα της δεύτερης κυνηγώντας μανιωδώς να μπει στην πεντάδα ξεπερνώντας την Άρσεναλ. Από την άλλη η Νιούκαστλ προσπαθεί να αποφύγει τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό παίζοντας κατά διαστήματα πολύ άσχημο ποδόσφαιρο.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν υποτονικές η Γιουνάιτεντ έπεσε πάνω σε έναν πολύ καλό Ντουμπράβκα που έσωσε αρκετές φορές την Νιούκαστλ. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι προβλημάτισαν με την απόδοσή τους αφού δεν μπορούσαν να βρουν ανοικτούς χώρους για να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να παραμένει στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Σόλσκιερ έδειξε αντίδραση και προχώρησε σε αλλαγές, βάζοντας ακόμα και τον «ξεχασμένο» Αλέξις Σάντσες μαζί με τον Ρομέλου Λουκάκου αλλάζοντας όλη τη ροή του παιχνιδιού. Το πολυπόθητο γκολ ήρθε τελικά στο 64ο λεπτό με την «χρυσή» αλλαγή να πετυχαίνει ένα τυχερό γκολ. Ο Ντουμπράβκα χάνει την μπάλα στην εκτέλεση φάουλ του Ράσφορντ και ο Λουκάκου προλαβαίνει και την τσιμπάει για το 0-1.

https://twitter.com/r3al___AJ/status/1080576010494586885

Η ομάδα του Σόλσκιερ όμως δεν έμεινε εκεί έδειξε πείσμα και θέληση πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ δείχνοντας μάλιστα πως η εποχή Μουρίνιο έφυγε ανεπιστρεπτί. Ο Ράσφορντ ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των «διαβόλων», μετά από ασίστ του Σαντσες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version