Ατλέτικο Μαδρίτης

Ελεύθερη για διαπραγματεύσεις η άμυνα της Ατλέτικο

Με το συμβόλαιο τους να λήγει τον Ιούνιο, οι αμυντικοί της Ατλέτικο, Χουαφράν, Λουίς και Γοδίν είναι πλέον ελεύθεροι για διαπραγματεύσεις.

Η περίοδος των μεταγραφών έφτασε, με την αμυντική «τριπλέτα» της Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί το μέλλον της.

Με τα συμβόλαιά τους να λήγουν το καλοκαίρι, οι Χουανφράν, Ντιέγκο Γοδίν και Φιλίπε Λουίς, βρίσκονται στον «αέρα». Πλέον, όλα εξαρτώνται από τους ίδιους, με τον «Τσόλο» Σιμεόνε να περιμένει εναγωνίως την απόφασή τους.

Ενδιαφέρον από Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία για Γοδίν και Λουίς, παρακολουθεί η Ατλέτικο

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, για τους Γοδίν και Λουίς έχουν δείξει ενδιαφέρον αγγλικοί σύλλογοι. Μάλιστα, ο Λουίς γνωρίζει το πρωτάθλημα, καθώς το 2014 είχε πάρει μεταγραφή στην Τσέλσι.

Η Παρί Σεν φαίνεται πως έχει ακόμη ενδιαφέρον για τον Φιλίπε Λουίς, ενώ Γιουβέντους και Γιουνάιτεντ παρακολουθούν στενά τον Ντιέγκο Γοδίν. Μάλιστα, ο Ουρουγουανός φαίνεται πως δεν θέλει να συνεχίσει στον σύλλογο, με τους «ροχιμπλάνκος» να το έχουν πάρει απόφαση.

Τέλος, όσον αφορά τον Χουανφράν, μοιάζει να είναι ο τελευταίος από την τριπλέτα, που θα αφήσει την Ατλέτικο.

Μοναδικό ανασταλτικό παράγοντα αποτελεί η ηλικία της τριπλέτας. Ο Γοδίν είναι 32, ο Λουίς 33, όσο και ο Χουανφράν. Παρ’ όλα αυτά το ρεπορτάζ αναφέρει πως μπορούν να ακολουθήσουν τον δρόμο του Γκάμπι, που αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι.

Μένει να δούμε τι θα συμβεί τελικά με την τριάδα, καθώς αν αποχωρήσουν άπαντες, θα είναι τέλος εποχής, για μια Ατλέτικο που από το μηδέν κατάφερε να φτάσει στην κορυφή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ