ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Συγκίνησε το “κιτρινόμαυρο” αντίο του Πούλισιτς! (pic)

Η επόμενη σεζόν θα βρει τον Κρίστιαν Πούλισιτς στην Τσέλσι, με τον νεαρό να γράφει μία συγκλονιστική αποχαιρετιστήρια επιστολή στους φίλους των Βεστφαλών.

Συγκίνησε το “κιτρινόμαυρο” αντίο του Πούλισιτς! (pic)

Νωρίτερα μέσα στη μέρα έγινε γνωστό πως ο Κρίστιαν Πούλισιτς πήρε μεταγραφή για την Τσέλσι. Ο Αμερικανός θα συνεχίσει την καριέρα του στους “κιτρινόμαυρους” μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά θα μετακομίσει στο Λονδίνο.

Παρά το γεγονός πως θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Ντόρτμουντ για τους επόμενους μήνες, ο πιτσιρικάς είπε το δικό του αντίο στους οπαδούς της ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το γράμμα του:

“Με βαριά καρδιά ανακοινώνω ότι οι επόμενοι μήνες είναι οι τελευταίοι μου σε αυτό τον παγκοσμίου φήμης σύλλογό σας (και δικό μου).

Μου φαίνεται σαν χθες όταν έφτασα στο Ντόρτμουντ με αγνό ενθουσιασμό, πολλή άγχος και νευρικότητα, αλλά με μεγάλη περηφάνια ως ένας 16χρονος Αμερικανός από μια μικρή πόλη των ΗΠΑ που λέγεται Χέρσεϊ.

Δεν είχα ιδέα τι με περίμενε, αλλά κατάλαβα γρήγορα πως ήμουν στα καλύτερα χέρια.

Δεν θα βρισκόμουν εδώ που είμαι σήμερα αν δεν ήταν αυτό το κλαμπ και η πίστη των ανθρώπων του συλλόγου στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ήταν τεράστια τιμή που φόρεσα τη φανέλα και έπαιξα μπροστά στο Sudtribune.

Έχω να θυμάμαι πολλές στιγμές και το γεγονός πως τις βίωσα πριν καν κλείσω τα 20 μου χρόνια, φαντάζει σαν όνειρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα και οι οποίοι μου έδωσαν τις ευκαιρίες μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τους συμπαίκτες μου για όλα αυτά τα χρόνια. Με βοηθήσατε από μικρό παιδί, ζήσαμε πολλά μαζί, με βοηθήσατε να εξελιχθώ και να βελτιωθώ, αλλά και να ωριμάσω ως ποδοσφαιριστής.

Προς τους τρομερούς οπαδούς μας: Ήταν μεγάλη τιμή να στέκομαι μπροστά στο Sudtribune και να βιώσω τον τρόπο με τον οποίο στηρίζετε τους ήρωές σας. Αισθάνομαι τεράστια τιμή που είχα την ευκαιρία να κάνω αυτό το ταξίδι από οπαδός της ομάδας, σε παίκτη που στηρίζεται από τον κόσμο. Είμαι πλέον ένας από εσάς. Σας ευχαριστώ.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον κ.Βάτσκε και τον κ.Ζορκ γιατί χειρίστηκαν την περίπτωσή μου δίκαια και απόλυτα επαγγελματικά. Τους ευχαριστώ που βρήκαν μια λύση που ωφελεί κι εμένα και την ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2019 πηγαίνω στην Τσέλσι και ένα νέο πρωτάθλημα, την Premier League. Είναι τιμή να υπογράφεις σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο και ανυπομονώ να δουλέψω σκληρά ώστε να συνεισφέρω σε ένα σύνολο που ήδη έχει παίκτες παγκοσμίου κλάσης. Ανυπομονώ να δουλέψω με τον Μαουρίσιο Σάρι και το επιτελείο του.

Για τους επόμενους έξι μήνες, υπάρχει μόνο η Ντόρτμουντ. Μην αμφισβητήσετε το πάθος μου και την αφοσίωσή μου. Θα είμαι πάντοτε 110% επικεντρωμένος στην ομάδα μέχρι και την τελευταία επαφή με τη μπάλα για τη φετινή σεζόν. Όλοι αισθανόμαστε πως είναι η χρονιά μας φέτος και είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουμε”.

Δείτε το ποστ του Αμερικανού:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ