ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Οι κορυφαίοι 11 του πρώτου μισού!

Ο Βασιλιάς επέλεξε τους κορυφαίους 11 του πρώτου μισού της σεζόν 2018-19 και σας τους παρουσιάζει.

Οι κορυφαίοι 11 του πρώτου μισού!

Έχουν φτάσει αισίως στα μισά της αγωνιστικής σεζόν 2018-19. Μετά από ένα Παγκόσμιο Κύπελλο είναι λογικό για κάποιους ποδοσφαιριστές να μην είναι στα καλύτερα τους. Υπάρχουν και άλλοι που συνεχίζουν στο ίδιο ρυθμό.

Ο “Βασιλιάς” έβγαλε την δική του ενδεκάδα με τους κορυφαίους 11 του πρώτου μισού της χρονιάς και σας τους παρουσιάζει.

Τερματοφύλακας

Άλισον Μπέκερ (Λίβερπουλ)

Για πολλά χρόνια η Λίβερπουλ ταλαιπωρήθηκε στη θέση του τερματοφύλακα. Μετά τον δραματικό τελικό Τσάμπιονς Λιγκ οι “reds” αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να λυθεί το πρόβλημα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έβγαλε από τα ταμεία της πολλά εκατομμύρια για να πάρει τον πιο φορμαρισμένο γκολκίπερ.

Ο Βραζιλιάνς έχει καταφέρει να μετατρέψει το τέρμα της ομάδας του σε άπιαστο όνειρο για τους επιθετικούς. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως φέρει μεγάλη ευθύνη για την τρομερή σεζόν που κάνει η Λίβερπουλ.

Αριστερό μπακ

Ασχράφ Χακίμι (Μπορούσια Ντόρτμουντ)

Το καλοκαίρι η Ντόρτμουντ απέκτησε τον Χακίμι με διετή δανεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παρά το γεγονός πως η φυσική του θέση είναι στα δεξιά, ο Φάαβρ τον έβαλε στα αριστερά και δεν τον έβγαλε ξανά. Ο Μαροκινός είναι εξαιρετικός και έχει συμμετοχή σε αρκετά γκολ της ομάδας του. Η Μπορούσια θα προσπαθήσει να τον κρατήσει μόνιμα,αλλά μόνο εύκολο δεν είναι.

Κεντρικός Αμυντικός

Βίρτζιλ Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ)

Για πάνω από ένα χρόνο ο Γιούργκεν Κλοπ επέμενε για την απόκτηση του. Οι “reds” δεν πήραν άλλο σέντερ μπακ και ο Γερμανός τώρα δικαιώνεται. Ο Φαν Ντάικ κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του και έχει μεταμορφώσει την άμυνα της Λίβερπουλ.

Κεντρικός Αμυντικός

Ματίας Ντε Λιχτ (Άγιαξ)

Μετά από χρόνια, ο Άγιαξ έχει βγάλει μια τρομερή φουρνιά ποδοσφαιριστών. Ένας από αυτούς που έχω ξεχωρίσει είναι ο Ματίας Ντε Λιχτ. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει δείξει τρομερή ωριμότητα στο παιχνίδι του και μάλιστα έγινε αρχηγός στα 19 του. Φυσικά τον θέλει η μισή Ευρώπη…

Δεξί Μπακ

Ζοάο Κανσέλο ( Γιουβέντους)

Το καλοκαίρι όλοι ασχολήθηκαν με τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Όχι άδικα,ωστόσο και ένας άλλος Πορτογάλος έχει κλέψει τις καρδιές όλων στο Τορίνο. Ο διεθνής μπακ μετά την εξαιρετική σεζόν με την Ίντερ συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό. Δικαιωματικά κέρδισε τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Αμυντικό χαφ

Μάρκος Γιορέντε (Ρεάλ Μαδρίτης) 

Μπήκε στην ενδεκάδα της “Βασίλισσας” εξαιτίας του τραυματισμού του Κασεμίρο. Ο Ισπανός χαφ έχει καταφέρει να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως είναι το μοναδικό θετικό στοιχείο στην μέτρα εικόνα της ομάδας.

Κεντρικό χαφ

Ματίας Ντε Γιονγκ (Άγιαξ)

To έτερο μεγάλο αστέρι του Άγιαξ κερδίζει μια θέση στην κορυφαία ενδεκάδα. Ο Φράνκι Ντε Γιόνγκ στα 21 του είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω. Το που θα είναι αυτό; Άγνωστο για την ώρα. Παρίσι, Βαρκελώνη, Μάντσεστερ είναι οι πιθανότεροι προορισμοί.

Κεντρικό Χαφ

Λούκας Τορέιρα (Άρσεναλ)

Την ώρα που οι άμεσοι ανταγωνιστές πραγματοποιούσαν ηχηρές μεταγραφές, η Άρσεναλ έκανε δικό της τον Λούκας Τορέιρα από την Σαμπντόρια. Ο Ουρουγουανός χαφ χρειάστηκε ένα διάστημα προσαρμογής,αλλά πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Αρκετοί φίλοι των “κανονιέρηδων” πιστεύουν πως είναι η καλύτερη μεταγραφή τους.

Αριστερό εξτρέμ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Μετά από ένα μέτριο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στη Βαρκελώνη. Για άλλη μια σεζόν είναι ο ηγέτης της ομάδας που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Φέτος έχει δείξει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα έχοντας πετύχει ήδη 14 τέρματα στη σεζόν.

Δεξί εξτρέμ

Τζεϊντόν Σαντό (Μπορούσια Ντόρτμουντ)

Όταν ξεκίνησε η σεζόν λίγοι γνώριζαν τον Τζεϊντόν Σαντσό. Ο Άγγλος πιτσιρικάς έχει αφήσει άφωνη όλη την Ευρώπη με τα κατορθώματα του. Τρομερή ωριμότητα στο παιχνίδι του, έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και δείχνει πως έχει το ταλέντο να γίνει ο κορυφαίος στον κόσμο.

Επιθετικός

Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους)

Τι να πεις για τον βιονικό Κριστιάνο Ρονάλντο; Το καλοκαίρι αποφάσισε να αλλάξει περιβάλλον και έχει βαλθεί να αφήσει το στίγμα του σε τρίτο διαφορετικό πρωτάθλημα. Συνεχόμενα γκολ, ρεκόρ και πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερς σε μόλις ένα γύρο στο Καμπιονάτο. Δικαιωματικά η κορυφή της επίθεσης του ανήκει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ