ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία

«Pasillo» στον Καθόρλα (vid)

Με έναν Σάντι Καθόρλα βγαλμένο από τις καλύτερες των εκδοχών του η Βιγιαρεάλ... πόνεσε με το καλημέρα στο 2019 την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Pasillo» στον Καθόρλα (vid)

Το 2019 μπήκε… αγριεμένο στην Ισπανία. Βιγιαρεάλ και Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για μια χρονιά που μόλις ήρθε. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σάντι Καθόρλα με τον 34χρονο άσσο να σκοράρει δις και να χαρίζει στο φινάλε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Μπενζεμά και Βαράν με κεφαλιές ανέτρεψαν μόλις στο 20′ το μαγικό πλασέ του Ισπανού μάγου στο ξεκίνημα, όμως οι Μαδριλένοι είδαν τον άλλοτε άσσο της Άρσεναλ να τους λαβώνει ξανά αφήνοντας στο Μαδριγάλ δύο πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν τρελές ορέξεις! Αρχή μόλις στο 3′ με τον Σάντι Καθόρλα να μπαίνει στα παπούτσια του Τιερί Ανρί και να πραγματοποιεί το τέλειο πλασέ ακαγκάζοντας τον Τιμπό Κουρτουά να μαζέψει από νωρίς την μπάλα από τα δίχτυα του.

Η απάντηση των Πρωταθλητών Κόσμου ήταν άμεση, με τον Καρίμ Μπενζεμά να ξεκινά την χρονιά από εκεί που την είχε τελειώσει. Ο Γάλλος επιθετικός στην πρώτη του επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ με όμορφη κεφαλιά έφερε την αναμέτρηση στην ισορροπία. Ο ρυθμός του αγώνα με τα δύο γρήγορα τέρματα έγινε φρενήρης, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται το μομέντουμ. Η ανατροπή μάλιστα δεν άργησε να έρθει, αφού στο 20′ ο Βαράν με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κρος έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Υπολόγιζε χωρίς τον Καθόρλα η Ρεάλ

Στην επανάληψη αμφότερες προσπάθησαν να πετύχουν και άλλα τέρματα. Η Βιγιαρεάλ δίνοντας χώρο στην «Βασίλισσα» προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα κάτι που κατάφερε σε αρκετές στιγμές μη βρίσκοντας όμως τον επιθυμητό στόχο.

Η φλυαρία της Ρεάλ Μαδρίτης τιμωρήθηκε τελικά στο τελευταίο μέρος της αναμέτρησης, με τον Σάντι Καθόρλα να σκοράρει ξανά γράφοντας το 2-2. Ο βραχύσωμος μέσος πάτησε περιοχή, βρέθηκε μόνος του φάτσα με το τέρμα και με κεφαλιά παραβίασε εκ νέου την εστία του Κουρτουά χαρίζοντας στην ομάδα του «χρυσό» βαθμό.

Το τελικό 2-2 βρίσκει την Ρεάλ χαμένη, μένοντας στο -7 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Στην αντίπερα όχθη η Βιγιαρεάλ μπορεί να ήθελε την νίκη όμως ο βαθμός αυτός απέναντι στην Ρεάλ θα την βοηθήσει αρκετά στην ψυχολογία, καθώς μπροστά της έχει μια πολύ δύσκολη συνέχεια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ