ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

H «χ»αρά της Μπαρτσελόνα στο Πιθχουάν (vid)

Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης αναδείχθηκαν ισόπαλες στο ντέρμπι του Πιθχουάν, χάνοντας αμφότερες έδαφος από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

H «χ»αρά της Μπαρτσελόνα στο Πιθχουάν (vid)

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν δεν είχε νικητή. Σεβίλλη και Ατλέτικο το πάλεψαν όμως έμειναν στην ισοπαλία. Τα τέρματα των Μπεν Γιεντέρ και Γκριεζμάν στο πρώτο μέρος καθόρισαν την αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να χάνουν την ευκαιρία να ανέβουν ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Από την σέντρα οι δύο ομάδες έδωσαν στους πάντες να αντιληφθούν πως το παιχνίδι θα είναι ένα ντέρμπι. Μονομαχίες εκατέρωθεν, φάσεις και στις δύο εστίες και μπόλικες διαμαρτυρίες. Η αναμέτρηση στο πρώτο μέρος ήταν χωρισμένη σε δεκάλεπτα. Πίεση εξαρχής από τους γηπεδούχους, ανέβασμα των φιλοξενούμενων στην συνέχεια. Πρώτη καλή φάση στο 27′, όταν το δυνατό σουτ του Γκριεζμάν πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Βάτσλικ.

Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πάτησαν περιοχή και εν τέλει χαμογέλασαν. Στο 36′ το εκπληκτικό σου του Αντρέ Σίλβα προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι αφού πρώτα ο Όμπλακ ακούμπησε την μπάλα. Ένα λεπτό αργότερα, ο Μπεν Γιεντέρ με ένα του άγγιγμα κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την Σεβίλλη σηκώνοντας το Πιθχουάν στο… πόδι.

Οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν για πολύ. Ο Αντουάν Γκριεζμάν είχε αντίθετη γνώμη και με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έφερε την αναμέτρηση στην ισορροπία λίγα δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα.

Μονομαχία χωρίς νικητή στο Πιθχουάν

Στην επανάληψη, αμφότερες φοβούμενες να δεχθούν το δεύτερο τέρμα έριξαν την απόδοσή τους. Η Ατλέτικο δίνοντας χώρο στον αντίπαλο περιορίστηκε σε γρήγορες αντεπιθέσεις. Το παιχνίδι όσο περνούσε ο χρόνος πήγε στην δύναμη με τις κίτρινες κάρτες να βγαίνουν εκατέρωθεν από το τσεπάκι του διαιτητή.

Η μεγάλη φάση για τους Ανδαλουσιάνους ήρθε στο 69′ όταν ο Μπεν Γιεντέρ και πάλι με σουτ έστειλε την μπάλα να περάσει σύριζα από το κάθετο δοκάρι του Όμπλακ. Στο τελευταίο μέρος οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να αλλάξουν την εικόνα με το 1-1 να έρχεται απόλυτα φυσιολογικά.

Το τελικό σκορ βρίσκει ουσιαστικά και τις δύο ομάδες χαμένες. Η μεν Ατλέτικο με τον βαθμό της ισοπαλίας έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη θέση πλάι στην Μπαρτσελόνα. Από την άλλη η Σεβίλλη παρέμεινε 3η στην κατάταξη δύο βαθμούς πίσω από την σημερινή της αντίπαλο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ