ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Το «φάντασμα» της Μαδρίτης στα χέρια των Βάσκων (vid)

Το βαρέλι της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει πάτο, καθώς μετά την ισοπαλία στην Βιγιαρεάλ ήρθε η σειρά της Ρεάλ Σοσιεδάδ να επιβεβαιώσει τον αγωνιστικό της λήθαργο.

Το «φάντασμα» της Μαδρίτης στα χέρια των Βάσκων (vid)

Οι προβληματικές εμφανίσεις της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχουν τέλος. Μετά την γκέλα στην έδρα της Βιγιαρεάλ, οι Μαδριλένοι γνώρισαν ήττα – σοκ από την Ρεάλ Σοσιεδάδ με 2-0 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Χοζέ (3′) και Πάρντο (84′) υπέγραψαν το δράμα της «Βασίλισσας». Μοναδικός διασωθέντας για τους γηπεδούχους ο Βινίσιους Τζούνιορ με τον Βραζιλιάνο να είναι ο μοναδικός που γλίτωσε την γιούχα.

Η αναμέτρηση δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει! Το αφελές μαρκάρισμα του Κασεμίρο εντός περιοχής τιμωρήθηκε, με την Σοσιεδάδ μόλις στο 3′ να παγώνει το Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Οι Βάσκοι με το τέρμα του Γουίλιαμς Χοζέ από τα έντεκα βήματα γνώριζαν πως έκαναν ανεπανόρθωτη ζημιά στην «Βασίλισσα». Το ήδη πεσμένο ηθικό των γηπεδούχων έπεσε στο ναδίρ.

Η κακή κατάσταση των παικτών του Σαντιάγκο Σολάρι έκανε την παρουσία της σε ακόμη ένα παιχνίδι. Οι Μαδριλένοι ειδικά στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκαν υποτονικοί, κατώτεροι των περιστάσεων. Μοναδική στιγμή στα πρώτα 45 που έδειξαν πως μπορούν να ισοφαρίσουν την αναμέτρηση ήταν λίγο πριν το φινάλε. Η σέντρα σουτ του Λούκας Βάσκεθ προσέκρουσε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων, με την τύχη να χαμογελά στον Ρούλι.

Στην επανάληψη, η Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να συνέλθει από το σοκ. Η πίεση στα καρέ της Σοσιεδάδ έγινε εντονότερο. Με καλή κυκλοφορία και κύριο εκφραστή τον Βινίσιους Τζούνιορ οι Μαδριλένοι βρέθηκαν αρκετές φορές φάτσα με το τέρμα, όμως μία η τύχη, μία οι αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων τους το στέρησαν.

H αποβολή του Βάρκεθ έβαλε τέλος στις ελπίδες της Ρεάλ Μαδρίτης

Στο 61′ ήρθε η στιγμή να ψαλιδίσει περαιτέρω τις προσπάθειες της «Βασίλισσας». Ο Λούκας Βάσκεθ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και συνεπώς άφησε με παίκτη λιγότερο την ομάδα του. Από εκείνο το σημείο και έπειτα όσο και να προσπάθησε η Ρεάλ, η γκρίνια και η μουρμούρα δεν την άφησαν ήσυχη.

Στο 72′ ο Βινίσους πάτησε περιοχή, έπεσε στα πόδια του Ρούλι όμως ο διαιτητής της συνάντησης άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί. Για την φάση κακώς δεν έγινε χρήση VAR, καθώς στο ριπλέι φαίνεται πως ο τερματοφύλακας των Βάσκων ανατρέπει τον Βραζιλιάνο. Μπαίνοντας στο τελευταίο μέρος και με την Ρεάλ να είναι ανοιχτή στην άμυνα η Σοσιεδάδ κατάφερε να σκοράρει ξανά. Δράστης αυτή τη φορά ο Ρουμπέν Πάρντο, με τον Ισπανό να κερδίζει τον Κουρτουά με κοντινή κεφαλιά.

Αυτή ήταν η 6η ήττα της Ρεάλ την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα σε συνολικά 18 αγώνες. Η αγωνιστική κρίση των Μαδριλένων συνεχίζεται μένοντας πλέον στο -7 από την κορυφή, την ώρα που η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται σε λίγη ώρα στην έδρα της Χετάφε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ