Είναι το κρύο τσουχτερό και ο Κριστιάνο δεν το… αντέχει! (vid)

Στην Ιταλία το κρύο... ξυρίζει και οι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους δυσκολεύονται στις προπονήσεις τους. Ακόμη και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όσοι ξέρουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο συμφωνούν σε πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι ότι δεν αλλάζει την προπόνηση που κάνει με τίποτα. Με ΤΙΠΟΤΑ, όμως. Είτε έχει χιόνι, είτε βροχή, είτε υπερβολική ζέστη.

Ο Πορτογάλος επιθετικός θα δώσει το «παρών» στο γήπεδο και θα κάνει τα δικά του. Άλλωστε γι’ αυτό είναι από τους κορυφαίους. Γι’ αυτό παραμένει σε κορυφαίο επίπεδο ακόμη και τώρα που τα χρόνια έχουν περάσει.

Νικάει και το… κρύο ο Κριστιάνο

Στην Ιταλία τις τελευταίες ημέρες ο καιρός μόνο καλός δεν είναι. Απέχει αρκετά από το «ιδανικό». Η θερμοκρασία έχει πέσει σε ιστορικά χαμηλά. Ειδικά στο Τορίνο.

Λογικό και επόμενο οι ποδοσφαιριστές των «μπιανκονέρι» να μην νιώθουν τόσο άνετα. Ακόμη και ο 33χρονος επιθετικός. Παρόλα αυτά εμφανίστηκε στην τελευταία προπόνηση της «Μεγάλης Κυρίας», κάτι παραπάνω από έτοιμος.

Με ισοθερμικό και γενικότερα ό,τι άλλο χρειάζεται για να πολεμήσει το κρύο. Και να το νικήσει. Όπως και να έχει ο Πορτογάλος έδειξε γι’ ακόμη μία φορά πόσο επαγγελματίας είναι, με αποτέλεσμα να κάνει τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας να τον… παραδεχτούν και πάλι.

Άλλωστε για να φτάσει κανείς στο επίπεδο του Κριστιάνο και να παραμείνει εκεί για τόσα χρόνια θέλει πολλές θυσίες. Πολλές προπονήσεις. Ανεξαρτήτως καιρού και καιρικών συνθηκών. Καλύτερο παράδειγμα από τον «CR7» δύσκολα μπορεί να βρει κανείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ