ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γαλλία

Δεν είναι ιός! Η Παρί έχασε στην Γαλλία (vid)

Μέχρι σήμερα η Παρί δεν ήξερε τι σημαίνει ήττα εντός των τειχών, απόψε όμως η Γκινγκαμπ φρόντισε να της το δείξει με τον πιο τρελό τρόπο.

Δεν είναι ιός! Η Παρί έχασε στην Γαλλία (vid)

Το Λιγκ Καπ της Γαλλίας είναι ο θεσμός των εκπλήξεων! Το αποψινό μάλιστα είναι το πιο τρανταχτό παράδειγμα. Η Πρωταθλήτρια Γαλλίας και αήττητη την φετινή σεζόν Παρί γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Γκινγκάμπ μέσα στο Παρίσι και έμεινε εκτός συνέχειας του θεσμού. Το τέρμα του Νεϊμάρ βρήκε διπλή απάντηση, με την Γκινγκάμπ να παίρνει την πρόκριση με δύο εύστοχα πέναλτι των Γκμπακοτό (83′) και Τουράμ (82′).

O Tόμας Τούχελ δεν υποτίμησε τον αντίπαλο, παρέταξε όλα του τα βασικά όπλα όμως η Γκινγκάμπ απόψε είχε άστρο! Δεν εξηγείται αλλιώς! Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο!

Τραγωδία στην άμυνα η Παρί

Όσο δημιουργική μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την Παρί άλλο τόσο αυτοκαταστροφική μπορεί να την πει στην άμυνα! Οι πρωτευουσιάνοι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Τα κατάφεραν, καθώς Μπαπέ, Νεϊμάρ και Καβάνι βρέθηκαν αρκετές φορές με την μπάλα στα πόδια εντός περιοχής. Οι τελικές προσπάθειες των γηπεδούχων παρόλα αυτά έπεσαν στην πλειοψηφία τους στο κενό.

Μοναδική στον στόχο και την εστία της Γκινγκάμπ, η κεφαλιά του Νεϊμάρ στο 62′, με τον Βραζιλιάνο να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του. Δύο λεπτά νωρίτερα, οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψαν να σοκάρουν τον αντίπαλό τους, όμως το πέναλτι που κέρδισαν δεν απέφερε ποτέ καρπούς.

Το τελευταίο δεκάλεπτο στο Παρκ Ντε Πρενς επιφύλασσε την μεγαλύτερη φετινή έκπληξη εντός γαλλικών συνόρων. Η Γκινγκάμπ δεν τα παράτησε ποτέ! Σε κάθε της αντεπίθεση προσπάθησε να πατήσει περιοχή και για καλή της τύχη είχε συμμάχους την αδέξια αμυντική γραμμή των Παριζιάνων.

Στο 83′ ο διαιτητής της συνάντησης έδειξε για δεύτερη φορά την άσπρη βούλα υπέρ των φιλοξενούμενων. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Γκμπακοτό, με τον Αφρικανό να κερδίζει τον Αρεολά και να φέρνει την αναμέτρηση μπροστά στο φάσμα της διαδικασίας των πέναλτι.

Κι όμως! Κανείς δεν υπολόγιζε τι θα επακολουθούσε στις καθυστερήσεις! Η πίεση της Παρί δεν απέδωσε καρπούς όμως η αντεπίθεση της Γκινγκάμπ είχε γνωστή κατάληξη! Τρίτο πέναλτι υπέρ της και εύστοχη εκτέλεση στο 93′ από τον Τουράμ!

Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε την Γκινγκάμπ να αποκλείει την Παρί σοκάροντας τον Τόμας Τούχελ και την ομάδα του. Οι Παριζιάνοι αντίκρισαν την πρώτη τους ήττα την φετινή σεζόν εντός των τειχών αποχαιρετώντας μια διοργάνωση που για αυτούς έμοιαζε με τυπική διαδικασία ως το τέλος της διαδρομής.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ