«Σκάει» χοντρό πακέτο για Γουίλιαν η Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα επανέρχεται για την απόκτηση του Γουίλιαν και προσφέρει στην Τσέλσι ένα μεγάλο ποσό και τον Μάλκομ σαν αντάλλαγμα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Μπαρτσελόνα έκανε τα πάντα για να κάνει δικό της τον Γουίλιαν. Οι πληροφορίες της εποχής μιλούσαν για τρεις προτάσεις που όλες απορρίφθηκαν από την Τσέλσι. Όταν οι «μπλαουγκράνα» το πήραν απόφαση, προχώρησαν στην αγορά του Μάλκομ.

Μάλιστα, για να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνος εξτρέμ της Μπορντό, έκανε άνω κάτω τη Ρόμα. Η Ιταλική ομάδα περίμενε στον νεαρό,αλλά εκείνος κατέληξε στη Βαρκελώνη.

Τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί καλά για τον Μάλκομ καθώς δεν έχει αγωνιστεί όσο θα ήθελε. Για την ακρίβεια ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν φαίνεται να ψήθηκε ποτέ για την απόκτηση του. Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών αναφέρουν πως σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει.

Ξανά για Γουίλιαν η Μπαρτσελόνα

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν έντονες φήμες από την Αγγλία για επιστροφή της «Μπάρτσα» για τον Γουίλιαν. O έμπειρος Βραζιλιάνος είναι σημαντικός για την Τσέλσι και το να αποχωρήσει στα μισά της σεζόν δεν θα είναι εύκολο.

Οι «μπλαουγκράνα» το γνωρίζουν αυτό και είναι έτοιμοι να κάνουν μια άκρως δελεαστική πρόταση. Τι θα περιλαμβάνει αυτή ; Χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα. Συγκεκριμένα, οι Καταλανοί προσφέρουν 55 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας και τον Μάλκομ.

Η πρόταση είναι πολύ καλή καθώς το ποσό είναι μεγάλο και ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα έχει μέλλον μπροστά του. Ωστόσο δεν είναι καθόλου σίγουρο πως η Τσέλσι θα ενδώσει ακόμα και έτσι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ