Κόσμος

Ο 51χρονος Ιάπωνας θα συνεχίζει να παίζει και του χρόνου!

Πλάκα μας κάνει ο 51χρονος Ιάπωνας ποδοσφαιριστής, Καζουγιόσι Μιούρα, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Γιοκοχάμα.

Ποιο είναι το μυστικό του; Τι κάνει και κρατιέται σε τόσο καλή φυσική κατάσταση; Ο Καζουγιόσι Μιούρα είναι ο Ιάπωνας που έχει νικήσει το χρόνο. Το λέμε και το εννοούμε.

Ο εν λόγω κύριος βρίσκεται στα γήπεδα της Ασίας από το 1986 όταν και ξεκίνησε την καριέρα του. Πλέον βρισκόμαστε στο 2019 και το κοντέρ συνεχίζει να “γράφει”.

Όχι μόνο αγωνίζεται με την ομάδα της Γιοκοχάμα. Όχι μόνο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Αλλά είναι τόσο σημαντικός για τον σύλλογο, με αποτέλεσμα η διοίκηση να του προσφέρει νέο μονοετές συμβόλαιο. Υποσημείωση: ο Μιούρα είναι ήδη 51 ετών!

Αυτός ο Ιάπωνας θα μας… τρελάνει!

Έχει τρελάνει τον κόσμο. Έχει τρελάνει και εμάς. Έχει σπάσει τα κοντέρ. Έχει σταματήσει τον χρόνο. Όμως, τι κάνει ο Μιούρα και παραμένει σε τόσο καλό επίπεδο ακόμη και στα 51 του;

Κανείς δεν ξέρει με ακρίβεια. Ο ίδιος όταν καλείται να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα πάντα χαμογελάει. Ισχυρίζεται ότι είναι στα γονίδιά του, όπου σε συνδυασμό με τον πολύ καλό τρόπο ζωής τον έχουν κάνει να αντέχει.

Το εν λόγω φαινόμενο δεν είναι απλά σπάνιο. Είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ στα παγκόσμια χρονικά. Ωστόσο, ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει κουραστεί. Ούτε σωματικά, ούτε ψυχικά.

Γι’ αυτό το λόγο θέλει να παραμείνει στην Γιοκοχάμα, συμβάλλοντας σημαντικά, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Άλλωστε τώρα είναι πιο… ώριμος από ποτέ.

“Δεν πρόκειται να σταματήσω ούτε φέτος. Σκοπός μου είναι να απολαύσω κάθε δευτερόλεπτο του συμβολαίου μου. Κάθε στιγμή για εμένα είναι μοναδική”, τα λόγια του λίγο μετά τη ανανέωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ