Σάρι: «Η Μπάγερν δεν σεβάστηκε την Τσέλσι στην υπόθεση Οντόι»

Ο Μαουρίσιο Σάρι κλήθηκε να μιλήσει ξανά για το θέμα του Καλούμ Χάντσον Οντόι τονίζοντας πως η Μπάγερν Μονάχου έχει δείξει έλλειψη σεβασμού.

Έχοντας αγωνιστεί λίγες φορές με την Τσέλσι ο Καλούμ Χάντσον Οντόι έχει δημιουργήσει ντόρο. Οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου έχουν ξετρελαθεί μαζί του και τον βλέπουν σαν «νέο Σαντσό». Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως έχουν ήδη κάνει τέσσερις προτάσεις.

Οι πληροφορίες  αναφέρουν πως οι Βαυαροί δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρατήσουν εύκολα. Και αυτό γιατί φέρονται να έχουν σύμμαχο τον παίκτη. Ο Μαουρίσιο Σάρι δεν φαίνεται πρόθυμος να του δώσει φανέλα βασικού και η Μπάγερν γίνεται όλο και πιο ελκυστική.

Μάλιστα, υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τη Γερμανική ομάδα να έχει συμφωνήσει με τον νεαρό. Κάτι τέτοιο είναι παράνομο από τη στιγμή που ο Οντόι έχει συμβόλαιο. Η Τσέλσι ήδη σκέφτεται να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία για το θέμα.

Έλλειψη σεβασμού στην υπόθεση Οντόι

Από την πλευρά του ο Μαουρίσιο Σάρι κλήθηκε για άλλη μια φορά να σχολιάσει το γεγονός. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως η συμπεριφορά της πρωταθλήτριας Γερμανίας είναι άκρως αντιεπαγγελματική.

«Δεν είναι επαγγελματικό αυτό που έχει κάνει η Μπάγερν. Μιλάνε με έναν ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι. Αυτό είναι παράνομο και δείχνει έλλειψη σεβασμού στην ομάδα μας. Δεν ξέρω τι άλλο να πω γιατί δεν γνωρίζω όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης», ήταν τα λόγια του έμπειρου κόουτς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ