Ξεπέρασε «ιερά τέρατα» στις πάσες ο Φάμπρεγας! (pic)

Αρκετοί θρύλοι της Πρέμιερ Λιγκ βλέπουν την πλάτη του Σεσκ Φάμπρεγας στις ασίστ με τον Ισπανό χαφ να είναι πρώτος και καλύτερος.

Ένα κεφάλαιο κλείνει για τον Σεσκ Φάμπρεγας. Ένα άλλο πρόκειται να ανοίξει. Εκείνο με τη Μονακό. Ο Ισπανός χαφ μετά από αρκετά χρόνια έφυγε από την Τσέλσι και την Πρέμιερ Λιγκ.

Αλλά αποχώρησε ως πρώτος. Ως ο κορυφαίος πασέρ στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος. Με το κεφάλι ψηλά. Έτσι, όπως όλοι θα ήθελαν να κάνουν. Μία αποχώρηση όντας στην υψηλότερη θέση του βάθρου.

Και όχι μόνο αυτό. Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι άφησε πίσω του μερικά από τα «ιερά τέρατα» που έχουν πατήσει το πόδι τους στο Νησί.

Απλά κορυφαίος ο Φάμπρεγας!

Ο Σεσκ Φάμπρεγας δεν ήταν κανένας τυχαίος. Από τα πρώτα βήματα της καριέρας του έδειχνε πως θα πάει πολύ ψηλά. Έδειχνε ότι θα γράψει ιστορία. Το έκανε με τη φανέλα της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα.

Το πραγματοποίησε και με εκείνη της Τσέλσι. Άλλωστε είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να τα κάνει όλα. Να βοηθήσει την ομάδα του τόσο στο επιθετικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Όμως, οι πάσες είναι η… ειδικότητά του. Εκεί δύσκολα μπορεί να βρεθεί κάποιος καλύτερος ή ανώτερος του Ισπανού μέσου. Δεν το λέμε εμείς αυτό. Αλλά οι αριθμοί του κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Πρέμιερ Λιγκ. Αριθμοί που πολλοί θα ήθελαν να είχαν, αλλά μόνο αυτός κατάφερε να καταγράψει.

Πλέον στόχος του είναι να κάνει τα… μαγικά του και στη Γαλλία με τη Μονακό. Θα τα καταφέρει άραγε; 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ