«Δεν κάθομαι στον πάγκο, ούτε για την Ρεάλ»

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης,Ραούλ Ντε Τόμας, αποκάλυψε πως θα μπορούσε να είναι στη "Βασίλισσα",αλλά προτίμησε τη Ράγιο Βαγεκάνο.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Ρεάλ Μαδρίτης προτίμησε να μη πάρει επιθετικό κλάσης. Τελικά τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών απέκτησε τον Μαριάνο Ντίαζ. Παράλληλα από την ομάδα αποχώρησαν οι Μπόρχα Μαγιοράλ και Ραούλ Ντε Τόμας.

Ο δεύτερος είχε δείξει τα δείγματα γραφής του τα προηγούμενα χρόνια και πολλοί απόρησαν με αυτή την επιλογή. Ο Ισπανός επιθετικός πήρε κανονική μεταγραφή για τη Ράγιο Βαγεκάνο. Στο «Βαγέκας» είναι εξαιρετικός και με τα γκολ του προσπαθεί αν σώσει την ομάδα του.

Στις τάξεις των οπαδών της «Βασίλισσας» μιλάνε για λάθος επιλογή του συλλόγου να τον αφήσει να φύγει. Σίγουρα δεν θα ήταν βασική επιλογή,ωστόσο θα μπορούσε να δώσει λύσεις σε κάποια παιχνίδια.

Στον πάγκο ούτε για την Ρεάλ

Μερικούς μήνες μετά την αποχώρηση του από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ο Ραούλ έσπασε τη σιωπή του. Ο 24χρονος αποκάλυψε πως ο Τζουλιέν Λοπετέγκι ήθελε να τον κρατήσει. Γιατί έφυγε ; Ο έμπειρος επιθετικός τόνισε πως δεν είχε διάθεση να μείνει στον πάγκο.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν σκέφτομαι το ενδεχόμενο να γυρίσω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το έχω πει ξανά στο παρελθόν, θα μπορούσα να έχω μείνει στην ομάδα. Ο Λοπετέγκι με ήθελε,αλλά εγώ δεν είχα σκοπό να περάσω ένα χρόνο στον πάγκο. Είμαι νικητής, δεν είναι αυτή η δουλειά μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ