Ίντερ

Τετ α τετ υψίστης σημασίας Ίντερ με Νάρα για τον Ικάρντι!

Οι άνθρωπο της Ίντερ θα έχουν καθοριστική συνάντηση με τη Γουάντα Νάρα, σύζυγο και ατζέντη του Μάουρο Ικάρντι, για να συζητήσουν το θέμα του συμβολαίου του.

Αποτελεί το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο, αλλά και τον καλύτερο παίκτη της Ίντερ. Ο Μάουρο Ικάρντι, περί ου ο λόγος, είναι ο ηγέτης και αρχηγός των «νερατζούρι». Όποτε είναι λογικό να βρίσκεται στο στόχαστρο των μεγαλύτερων ομάδων στην Ευρώπη. Γι’ αυτό, άλλωστε, η ιταλική ομάδα έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες να του ανανεώσει το συμβόλαιο, που λήγει το 2021.

Βέβαια, τα πρώτα μηνύματα από την πλευρά του παίκτη δεν είναι ενθαρρυντικά. Τόσο ο ίδιος ο παίκτης, όσο και η σύζυγος και ατζέντης του, Γουάντα Νάρα, έχουν δηλώσει ότι η πρόταση της Ίντερ δεν πλησιάζει καθόλου τα οικονομικά δεδομένα που έχουν θέση και περιμένουν κάτι καλύτερο.

Προσέχει για να έχει Ικάρντι η Ίντερ

Στις τάξεις των «νερατζούρι» έχει χτυπήσει «καμπανάκι» κινδύνου μετά από αυτές τις εξελίξεις και, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, έχουν επισπεύσει τις διαδικασίες για να υπάρξει ένα νέο ραντεβού με την πλευρά του παίκτη. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, το ραντεβού της Γουάντα Νάρα με τους ανθρώπους της Ίντερ θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τρίτη.

Η ιταλική ομάδα μέχρι στιγμής έχει καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο 7 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο στον Αργεντινό επιθετικό. Όπως τονίζεται, μάλιστα, από τους ανθρώπους των «νερατζούρι» είναι σχεδόν απίθανο να ανέβει κι άλλο το ποσό. Από την άλλη, η πλευρά του Ικάρντι ζητάει κοντά στα 10 εκατομμύριο ευρώ ετησίως για να ανανεώσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ