ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
Έσταξε… φαρμάκι για τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου: «Καλά να πάθουν!»
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

«Χρυσώνει» την Τότεναμ για τον Ντέλε Άλι η Ρεάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να προσφέρει 150 εκατομμύρια ευρώ στην Τότεναμ για να αποκτήσει τον Ντέλε Άλι, όπως αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα.

«Χρυσώνει» την Τότεναμ για τον Ντέλε Άλι η Ρεάλ!

Η σεζόν της Ρεάλ Μαδρίτης μόνο καλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μέχρι στιγμής. Η «βασίλισσα» προβληματίζει αρκετά με την εικόνα της και βρίσκεται μόλις στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος. Παράλληλα, αρκετοί παίκτες της ισπανικής ομάδας είναι πεσμένοι σε σχέση με τα περσινά στάνταρ τους, ενώ η απώλεια του Κριστιάνο Ρονάλντο το καλοκαίρι συνέβαλε και αυτή στην κακή κατάσταση της ομάδας.

Έτσι η απόφαση να γίνουν μεταγραφές στη Ρεάλ θεωρείται σχεδόν ειλημμένη. Ήδη πρώτος στόχος του συλλόγου είναι η απόκτηση επιθετικού, μετά τον τραυματισμό του Μπενζεμά. Ωστόσο, η «Don Balon» κάνει λόγο για κίνηση της «βασίλισσας» για τον Ντέλε Άλι. Μάλιστα το ισπανικό Μέσο αναφέρει πως οι πρωτευουσιάνοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν σχεδόν 150 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν δικό τους τον μέσο της Τότεναμ.

Γιατί «καίγεται» για τον Άλι η Ρεάλ

Ο Λούκα Μόντριτς έκανε ένα εντυπωσιακό 2018, κερδίζοντας δίκαια και τη Χρυσή Μπάλα. Ο Κροάτης μέσος, όμως, βαδίζει αισίως στα 33 του χρόνια και κάθε σεζόν που περνάει τα πόδια του βαραίνουν ακόμα περισσότερο. Άλλωστε, από μόνη της η θέση του μέσου είναι από τις πιο κουραστικές στο χώρο του ποδοσφαίρου. Έτσι, η Ρεάλ θέλει να φροντίσει ούτως ώστε να υπάρχει αντικαταστάτης του Μόντριτς από πριν στην ομάδα.

Εκεί κολλάει και το όνομα του Άλι. Ο Άγγλος μέσος μπορεί να μην αγωνίζεται ακριβώς στην ίδια θέση με τον Κροάτη, ωστόσο είναι ένας από τους καλύτερους νέους παίκτες παγκοσμίως και έχει απίστευτες προοπτικές. Γι’ αυτό άλλωστε και η «βασίλισσα» ετοιμάζει κίνηση για την απόκτηση του, έχοντας ως σύμμαχο και την ιστορία της με την Τότεναμ.

Βλέπετε οι «spurs» έχουν πουλήσει ήδη αρκετά αστέρια τους στην ισπανική ομάδα. Την αρχή έκανε ο Μόντριτς το 2012, για να ακολουθήσει έναν χρόνο μετά ο Γκάρεθ Μπέιλ. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια η Τότεναμ έχει καταφέρει να διατηρήσει τους κορυφαίους παίκτες της στο ρόστερ της. Μένει, λοιπόν, να δούμε αν θα το πετύχει ξανά ή αν θα μιλήσει και πάλι η ιστορία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ