Ιταλία

Ιγκουαΐν φεύγει Πιάτεκ έρχεται

Έτοιμη λύση Πιάτεκ έχει η Μίλαν σε περίπτωση που αποχωρήσει για την Τσέλσι ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Σύμφωνα με έγκυρη πυγή του skysports ο Γκονζάλο Ιγκουαίν πιέζει την διοίκηση της Μίλαν ώστε να φύγει από τον Ιανουάριο. Ο προορισμός γνωστός.

Ο Σάρι τον περιμένει στην Τσέλσι με ανοικτές αγκάλες και ήδη στο Μιλάνο σχεδιάζουν την επόμενη μέρα χωρίς τον Αργεντινό επιθετικό.

Η διοίκηση της Μίλαν έχει έτοιμη την απάντηση σε περίπτωση φυγής του Γκονζάλο. Ο νούμερο ένα στόχος της είναι ο πολλά υποσχόμενος επιθετικός της Τζένοα.

Άλλωστε ταιριάζει στο νέο κύμα μεταγραφών που θέλει να εφαρμόσει σαν σύλλογος προτιμώντας ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι κάτω από την ηλικία των 24 ετών.

Ο Ιγκουαΐν θέλει, ο Πιάτεκ;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ευνοηθούν και οι δύο ομάδες (Τσέλσι και Μίλαν), αφού και οι δύο θα βρουν αυτό που τους λείπει. Η μεν Τσέλσι την εμπειρία και την ευστοχία στις περιπτώσεις που η μπάλα «καίει». Η δε Μίλαν έναν νέο και πολύ ταλαντούχο επιθετικό.

Το αν θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή Ιγκουαίν από τον Ιανουάριο είναι καθαρά θέμα του παίκτη και της διοίκησης. Μιας και ο τεχνικός της ομάδας, Τζενάρο Γκατούζο έχει δώσει ήδη το πράσινο φως.

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε το αν θα μπορέσει η Μίλαν να πείσει τον Πιάτεκ να κλείσει τα αυτιά στις σειρήνες των υπόλοιπων Ευρωπαϊκών ομάδων. Με απώτερο σκοπό να μπορέσει να τον κάνει δικό της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ