ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Home Page

Μπουντεσλίγκα: Είμαστε κατά των διεθνών αγώνων τα Σαββατοκύριακα

Η Μπουντεσίγκα είναι έτοιμη να κινηθεί νομικά ώστε να μην διεξάγονται διεθνής αγώνες τα Σαββατοκύριακα.

Μπουντεσλίγκα: Είμαστε κατά των διεθνών αγώνων τα Σαββατοκύριακα

Ο επικεφαλής της Μπουντεσλίγκα, Κρίστιαν Ζάιφερτ έκανε δηλώσεις στο γερμανικό τύπο αναφερόμενος στους διεθνείς αγώνες. Κάθε προσπάθεια να διεξάγονται διεθνή παιχνίδια το Σαββατοκύριακο θα μπορούσε να επιφέρει νομική αντίδραση.

Στην Ευρώπη, η UEFA έχει ήδη αποφασίσει τον επανασχεδιασμό των διοργανώσεων της για την τετραετία 2021-2024. Διάστημα στο οποίο θα δούμε την προσθήκη και μιας τρίτης διασυλλογικής διοργάνωσης, γνωστή προσωρινά ως UEL2. Δηλαδή ως δεύτερη κατηγορία του Europa League.

Υπήρξαν επίσης κάποιες συνομιλίες για πιθανή μετατόπιση του Champions League -της κορυφαίας τη στιγμή αυτή διοργάνωσης συλλόγων στην Ευρώπη- τα Σαββατοκύριακα για να αυξηθεί η προβολή της.

Ο Ζάιφερτ, διευθύνων σύμβουλος της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την Μπουντεσλίγκα, δήλωσε σε ομιλία του:

«Θεωρούμε πολύ σοβαρή την πιθανή επέκταση των αγώνων και των ημερών διεξαγωγής των διοργανώσεων, κυρίως των διεθνών ομοσπονδιών, το Σαββατοκύριακο. Δεν θα πρέπει να ξεπεράσουμε την κόκκινη γραμμή, θα έπρεπε να εξετάσουμε τη νομική μας αντίδραση… δεν θα ήταν αποδεκτό να υποσκάψουμε ολόκληρη τη δομή του ποδοσφαίρου με τέτοιες ενέργειες».

Ο Ζάιφερτ είναι επίσης ο νέος πρόεδρος του World Leagues Forum, το οποίο εκπροσωπεί τις επαγγελματικές διοργανώτριες ενώσεις των πρωταθλημάτων. «Το Σαββατοκύριακο πρέπει να ανήκει στα εθνικά πρωταθλήματα», τόνισε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ