ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Όταν θέλει, «ντύνεται» Ρεάλ (vid)

Με μια από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της κατώτερης Σεβίλλης, με το αποτέλεσμα αυτό να την ανεβάζει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

Όταν θέλει, «ντύνεται» Ρεάλ (vid)

Ουσία, θέαμα, Ρεάλ Μαδρίτης! Φέτος δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις, όμως απόψε η ομάδα του Σαντιάγκο Σολάρι δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης. Μπορεί να καθυστέρησε να βρει σκορ – Μόντριτς 78′ και Κασεμίρο 92′ – όμως οι Μαδριλένοι πήραν αυτό που ήθελαν ανεβαίνοντας στην βαθμολογία της Λα Λίγκα.

Μια Ρεάλ βγαλμένη από την περασμένη σεζόν κόντρα στην Σεβίλλη. Φάσεις, κατοχή μπάλας και δύο γκολ από τους μέσους της. Οι Μαδριλένοι βρήκαν βρήκαν να κάνουν το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι την κατάλληλη στιγμή. Η φετινή Σεβίλλη διάγει εξαιρετική σεζόν, όμως το ηχηρό «χαστούκι» από την «Βασίλισσα» την προσγείωσε απότομα.

Οι γηπεδούχοι με τον Καρίμ Μπενζεμά και τους Βάσκεθ και Βινίσιους στα άκρα έστειλαν από το ξεκίνημα το μήνυμα στους Ανδαλουσιάνους. Το σύνολο του Σαντιάγκο Σολάρι με την σέντρα παρουσιάστηκε αποφασισμένο για την νίκη. Μια νίκη που ήρθε και έφερε τον σύλλογο μετά από καιρό στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις βαθμούς πάνω από την σημερινή αντίπαλο.

Η πίεση στα καρέ της Σεβίλλης μπορεί να μην απέφερε καρπούς στο πρώτο μέρος, εντούτοις προκάλεσε πολλαπλούς τριγμούς. Με το συμπαγές κέντρο και τους Μόντριτς, Κασεμίρο σε εξαιρετική ημέρα,η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα μπορούσε να μην επικρατήσει στο τέλος.

Βρήκε τον στόχο η Ρεάλ με τον Μόντριτς να σκοράρει ξανά

Στην επανάληψη, οι Μαδριλένοι ανέβασαν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους. H πίεση στην μπάλα απέδωσε καρπούς με περισσότερες κατοχές. Μελανό σημείο και πάλι η επιθετική δυστοκία. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν συνολικά 24 φάσεις στην εστία του Βατσλίκ, με δύο μονάχα από αυτές να καταλήγουν στο… πλεκτό.

Ο Σολάρι στο δεύτερο μέρος έδωσε περισσότερο αέρα στην ομάδα του με την είσοδο του αιώνια παραγκωνισμένου Ίσκο. Ο Ισπανός σύνδεσε ακόμη περισσότερο τις γραμμές προκαλώντας ασφυξία στην κυκλοφορία της μπάλας από την Σεβίλλη.

Κάπως έτσι μάλιστα προήλθε και το πρώτο τέρμα. Ίσκο και Μόντριτς πίεσαν την αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων. Το λάθος δεν άργησε να ρθει με τον Κροάτη μέσο να επωφελείται, να βγαίνει φάτσα με το τέρμα και να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

Στο τελευταίο μέρος η Σεβίλλη αναγκασμένη να επιτεθεί άφησε αρκετούς χώρους στην άμυνα. Η Ρεάλ κατάφερε να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πίεση βρίσκοντας μάλιστα και άλλο ένα τέρμα στο φινάλε. Δράστης για την «Βασίλισσα»ο Κασεμίρο, με τον Βραζιλιάνο μέσο να εξαπολύει κεραυνό στις καθυστερήσεις, με την μπάλα να καρφώνεται στο γάμα της εστίας του Τσέχου τερματοφύλακα.

Με το «τρίποντο» αυτό η Ρεάλ ανέβηκε για πρώτη φορά στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας στο -3 την Σεβίλλη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ