ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Τα κλειδιά του Λονδίνου στην Άρσεναλ, Ouiiiii (vid)

Στην πρώτη του χρονιά στην Άρσεναλ, ο Ουνάι Έμερι έχει καταφέρει να αλλάξει κάτι πολύ σημαντικό, την ταυτότητά της!

Τα κλειδιά του Λονδίνου στην Άρσεναλ, Ouiiiii (vid)

Ναι μπορεί η Άρσεναλ και φέτος να μην πάρει τίτλο, αλλά! Οι «Κανονιέρηδες» είναι παιχνίδια που αξίζουν να τους χαζεύεις. Παιχνίδια όπως και το αποψινό, με το Λονδίνο να ντύνεται στα «κόκκινα» μετά την επικράτησή τους επί της Τσέλσι. Καθαρή νίκη για την Άρσεναλ με γνωστή γαλλική συνταγή. Λακαζέτ και Κοσιελνί οι σκόρερς για τους γηπεδούχους.

Εμφάνιση που είχε καιρό να δει το Έμιρειτς πραγματοποίησε απόψε η Άρσεναλ. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης από την Τσέλσι θριαμβεύοντας στο ντέρμπι της αγγλικής πρωτεύουσας.

Ο Ισπανός τεχνικός παρουσίασε σχήμα 4-4-2 με κλασικό ρόμβο και τους Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ στην κορυφή. Αντιθέτως, η Τσέλσι παρατάχθηκε με περισσότερες επιθετικές βλέψεις. 4-4-3 με χαμηλό σχήμα στην επίθεση, Αζάρ κορυφή και Γουίλιαν, Πέδρο στις πτέρυγες.

Το καλό πράγμα για τους γηπεδούχους φάνηκε με το ξεκίνημα. Η Άρσεναλ πήρε εξαρχής την πρωτοβουλία των κινήσεων φθάνοντας στο γκολ στο 14ο λεπτό. Σε κόρνερ των «Κανονιέρηδων» το οποίο παίχτηκε με πάσα, ο Λακαζέτ έγινε τελευταίος αποδέκτης. Ο Γάλλος έκανε το κοντρόλ και με τις γρήγορες κινήσεις του κατάφερε να ξεμαρκαριστεί και να κεραυνοβολήσει την εστία του Κέπα πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό τέρμα.

Η συνέχεια βρήκε την Άρσεναλ να συνεχίζει στο ίδιο τέμπο. Η κυριαρχία της μάλιστα καρποφόρησε και δεύτερη φορά στο πρώτο μέρος. Σκόρερ και πάλι ένας Γάλλος. Ο Κοσιελνί βρέθηκε μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή, πήρε την φαλτσαριστή κεφαλιά και έγραψε στο 37′ το 2-0. Με αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Όσο και να προσπάθησε η Τσέλσι, η Αρσεναλ δεν… παιζόταν

Στην επανάληψη, ο Μαουρίτσιο Σάρι προσπάθησε να δώσει περισσότερο επιθετικό αέρα στην ομάδα του. Η Τσέλσι άνοιξε περισσότερο τις γραμμές της αναζητώντας το γκολ που θα την έβαζε στο παιχνίδι.

Παρόλα αυτά η συμπαγής αμυντική γραμμή της Άρσεναλ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Απόντος του Μοράτα – ακόμη και του ντεφορμέ Μοράτα – η Τσέλσι έχανε σε ύψος αποτέλεσμα να γίνει προβλέψιμη.

Παπασταθόπουλος και Κοσιελνί πραγματοποίησαν την καλύτερη δυνατή συνεργασία, με τον Αζάρ να μοιάζει παγιδευμένος από τον Έλληνα στόπερ.

Το τελικό 2-0 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά. Η Άρσεναλ με αυτή τη νίκη ισοβαθμεί ξανά με την Γιουνάιτεντ στην 5η θέση της βαθμολογίας. Τρεις βαθμούς πάνω τους η Τσέλσι, με τους «Μπλε» να χάνουν νέο έδαφος αποχαιρετώντας τον φετινό τίτλο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ