ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αντσελότι: «Δεν ήξερα πως εξαπατούσα την εφορία! Δεν το κατάλαβα»
Λίβερπουλ: «Συμφωνία με Σαλάχ» – Η φωτογραφία που… προδίδει (pic)
Προπονητής της Premier League «μηδένισε» την ομάδα του!
Μαραντόνα: Κανένα ίχνος ναρκωτικών ή αλκοόλ στο σώμα του
Διάσημοι που διασταυρώθηκαν μεταξύ τυχερών παιχνιδιών και αθλητισμού
Άρσεναλ: Πάει για σούπερ μεταγραφή – Συνάντηση με τον Γουίλιαμς!
Ευρώπη… ζήλευε: Μυθική ατμόσφαιρα στο ΟΦΗ-Αστέρας (vid)
Μίλαν: Οι 2+1 πιθανοί προπονητές – Το μεγάλο φαβορί
Αντεπίθεση Λαπόρτα – «Μας πολεμάνε! Εντός γηπέδου δεν μας νικάνε»
Η Μπάγερν Μονάχου τσεκάρει τον Καρέτσα!
Λίβερπουλ: Για αυτό «κολλάει» η συμφωνία με Σαλάχ και Φαν Ντάικ!
Θερμαϊκός: Η κλιματική αλλαγή απειλεί την μυδοκαλλιέργεια (vid)
Η Ρωσία στέλνει στις ΗΠΑ ειδικό απεσταλμένο για τον πόλεμο στην Ουκρανία (vid)
O Ριμπερί έδωσε την καλύτερη συμβουλή στον Ολίσε!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι αποθέωσε τον Τούρκο παιχταρά του γι’ ακόμη μία φορά!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Home Page

Μπόατενγκ: “Έφαγα τα λεφτά μου σε ξενύχτια και αμάξια”

Η "Marca" θυμήθηκε μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει o Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ την εποχή που αγωνιζόταν στην Ισπανία για την Λας Πάλμας.

Μπόατενγκ: “Έφαγα τα λεφτά μου σε ξενύχτια και αμάξια”

Στην αρχή της καριέρας του ήταν από τους καλύτερους μέσους της γενιάς του. Ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ τα έκανε όλα. Και πολύ καλά μάλιστα. Γι’ αυτό το λόγο και έφτασε να παίξει μέχρι και τη Μίλάν.

Το ταλέντο του μεγάλο. Η όρεξή του για δουλειά; Το ακριβώς αντίθετο. Εκεί που όλα έδειχναν πως ο Γκανέζος μέσος θα πήγαινε από το κακό στο χειρότερο έφτασε στη Σασουόλο. Από εκεί είναι μία ανάσα πριν την Μπαρτσελόνα.

Στον “αφρό” και πάλι. Από το πουθενά. Γι’ αυτό το λόγο και η “Marca” αναδημοσίευσε μία συνέντευξη που είχε κάνει με τον Μπόατενγκ. Όταν ακόμη ήταν ποδοσφαιριστής της Λας Πάλμας. Τότε μίλησε για την εποχή που ήταν νεότερος και ποια πράγματα έχει μετανιώσει από τότε. Με την άστατη ζωή να είναι το πρώτο εξ αυτών.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Μπόατενγκ

“Μετανιώνω που δεν δούλεψα πιο σκληρά όταν ήμουν νεότερος. Τότε που μπορούσα. Πίστευα ότι το ταλέντο μου έφτανε. Εκείνη την εποχή έτσι ήταν. Τότε το μόνο που με ένοιαζε ήταν να περνάω καλά. Τα ακριβά αμάξια, τα ξενύχτια. Είχα χαλάσει πολλά χρήματα εκείνη την εποχή. Τα πιο πολλά μου τα είχαν “φάει” άτομα που τα θεωρούσα φίλους. Αλλά τελικά μόνο τέτοιοι δεν ήταν”, ήταν τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ