Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
To “πουλέν” του Σολάρι έστειλε τον Μαρσέλο στον πάγκο!
Ρεάλ Μαδρίτης

To “πουλέν” του Σολάρι έστειλε τον Μαρσέλο στον πάγκο!

Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης και περισσότερο από όλους ο Σαντιάγκο Σολάρι είναι εντυπωσιασμένοι με την πορεία του Σέρχιο Ρεγκιλόν.

22.01.2019 | 00:48

Για πολλά χρόνια ο Μαρσέλο αποτελεί τον βασικό αριστερό μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης και έναν από τους καλύτερους στον κόσμο. Από τη στιγμή που ο Σαντιάγκο Σολάρι ανέλαβε την ομάδα, ο Βραζιλιάνος έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

Σε αυτό βοήθησε και ο Σέρχιο Ρεγκιλόν. Ο νεαρός μπακ από την Καστίγια εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που πήρε και πλέον είναι…μπροστά από τον έμπειρο αμυντικό. Μάλιστα στην Ισπανία αναφέρουν πως ο Αργεντινός τεχνικός έχει παράπονα από τη φυσική κατάσταση του Μαρσέλο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αν αυτό συνεχιστεί, ο 30χρονος φουλ μπακ θα ψάξει νέα πρόκληση στην καριέρα του. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως βλέπει με θετικό μάτι μια μεταγραφή στη Γιουβέντους. Θυμίζουμε πως η Ιταλική ομάδα προσπάθησε να τον κάνει δικό της και το καλοκαίρι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version