ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Η μισή Ευρώπη σκανάρει ταλέντο από τη Βραζιλία

Αρκετοί σύλλογοι από όλα τα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη έχουν στη μεταγραφική τους λίστα το όνομα του Βραζιλιάνου Έμερσον της Ατλέτικο Μινέιρο.

Η μισή Ευρώπη σκανάρει ταλέντο από τη Βραζιλία

Το τελευταίο διάστημα, όλο και περισσότεροι σύλλογοι από την Ευρώπη, παρακολουθούν ταλέντα από τη Λατινική Αμερική. Πρωταθλήματα όπως της Βραζιλίας και της Αργεντινής έχουν την τιμητικής τους. Τα “λαυράκια” που αγωνίζονται εκεί είναι αρκετά. Μία τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του νεαρού Έμερσον.

Ο 20χρονος αγωνίζεται ως δεξί μπακ στην ομάδα της Ατλέτικο Μινέιρο με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2022. Οι εμφανίσεις του είναι εξαιρετικές. Οι σκάουτερ αρκετών συλλόγων έχουν σημειώσει το όνομά του πολύ ψηλά στη λίστα τους. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, αγγίζουν διψήφιο αριθμό.

Ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας “Mundo Deportivo” αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να τον αποκτήσει. Στη θέση του δεξιού αμυντικού, οι “Μπλαουγκράνα” έχουν τους Νέλσον Σεμέδο και Σέρχι Ρομπέρτο, αλλά θα ήθελαν μία ακόμα λύση. Επίσης από την χώρα της Ιβηρικής, ενδιαφέρον έχει δείξει και η Βαλένθια.

Στην Αγγλία, τα προβλήματα τραυματισμών έβαλαν στο παιχνίδι τις Άρσεναλ και Λίβερπουλ. Οι “Κανονιέρηδες” έχασαν για πολλούς μήνες τον Έκτορ Μπεγερίν με ρήξη χιαστού. Έτσι ψάχνουν στην αγορά για κάποια επιπλέον λύση στην άμυνα. Το ίδιο ισχύει και στη Λίβερπουλ. Οι “Κόκκινοι” βάλλονται από τραυματισμούς και έχουν μείνει χωρίς δεξί μπακ. Τόσο ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ, όσο και ο Τζο Γκόμεζ αντιμετωπίζουν προβλήματα. Έτσι η περίπτωση του Βραζιλιάνου θα ήταν εξαιρετική. Ακόμα και η Γουότφορντ έχει δείξει ενδιαφέρον από το Νησί.

Από τη γειτονική Ιταλία, τόσο η Γιουβέντους όσο και η Ίντερ έχουν ψηλά στη λίστα τους τον νεαρό μπακ. Στην υπόλοιπη Ευρώπη, Ντόρτμουντ και Πόρτο παρακολουθούν επίσης τον 20χρονο, όπως επίσης και μερικοί ακόμα σύλλογοι που δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστοί.

Τη φετινή σεζόν ο Έμερσον έχει πετύχει 1 γκολ και έχει μοιράσει και 1 ασίστ σε συνολικά 25 συμμετοχές με την ομάδα της Ατλέτικο Μινέιρο στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ