ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Ανατροπή, πέναλτι και στο βάθος… κούπα για την Τσέλσι

Η Τσέλσι πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του Καραμπάο Καπ, με τους «Μπλε» να επικρατούν της Τότεναμ στην διαδικασία των πέναλτι.

Ανατροπή, πέναλτι και στο βάθος… κούπα για την Τσέλσι

Σίτι ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου! Η Τσέλσι έδειξε μέταλλο νικητή, ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα και πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του Καραμπάο Καπ. Οι «Μπλε» επικράτησαν της Τότεναμ στην διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου μοιραίοι για τους φιλοξενούμενους ήταν οι Ντάιερ και Λούκας.

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα, η Τσέλσι επικράτησε 2-1 των «Σπιρουνιών». Καντέ και Αζάρ απασφάλισαν στο πρώτο μέρος, με τον Γιορέντε να στέλνει με το τέρμα του την αναμέτρηση στην διαδικασία των πέναλτι.

Τσέλσι και Τότεναμ προσπάθησαν από το πρώτο λεπτό να πράξουν τον σκοπό τους. Από την μία οι «Μπλε» με πίεση στο κέντρο προσπαθώντας να βρει φάσεις, από την άλλη η Τότεναμ με διαχείριση του ρυθμού και του σκορ του πρώτου αγώνα. Υπό το βλέμμα του Γκονζάλο Ιγκουαίν, η επίθεση της Τσέλσι με τον Ζιρού στην κορυφή έψαξε το γκολ.

Κράτησε χαρακτήρα ως το τέλος η Τσέλσι και δικαιώθηκε

Το Στάμφορντ Μπριντζ σηκώθηκε στο… πόδι χάρις το μονοκόμματο σουτ του Ενγκολό Καντέ. Ο Γάλλος στο 27′ βρήκε δίχτυα για 4η φορά στην σεζόν χαρίζοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Με το σκορ του ζευγαριού στην ισορροπία, το άγχος των γηπεδούχων εξαφανίστηκε σχετικά νωρίς. Μάλιστα οι «Μπλε» κατάφεραν πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου να ξανά «πυροβολήσουν».

Ο Αζάρ με εκπληκτική ατομική προσπάθεια στο 38′  έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην Τσέλσι. Με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με τη Τότεναμ να κατανοεί πως το έργο της θα είναι σαφώς δυσκολότερο.

Στην επανάληψη μια φάση αρκούσε να αλλάξει άρδην τα δεδομένα. Μόλις στο 50′ η μπάλα έφθασε στα πόδια του Ρόουζ, ο Άγγλος έκανε την σέντρα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ο μοναδικός προωθημένος της Τότεναμ, Φερνάντο Γιορέντε «καθάρισε» τον Νταβίντ Λουίζ και με όμορφο τρόπο μείωσε σε 2-1.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η Τσέλσι ανέκτησε και πάλι τον ρυθμό του αγώνα. Οι «Μπλε» με πνευμόνια αλλά χωρίς φαντασία προσπάθησαν για ακόμη ένα γκολ, όμως οι προσπάθειές τους έπεσαν στο κενό. Η αμυντική διάταξη της Τότεναμ κατάφερε στο 90λεπτο να διατηρήσει το 2-1 εις βάρος της οδηγώντας την αναμέτρηση και την υπόθεση πρόκριση στα πέναλτι.

Στην ρώσικη ρουλέτα, οι «Μπλε» κατάφεραν να μείνουν ψύχραιμοι. Ευστόχησαν σε όλες τους τις εκτελέσεις. Αντίθετα η Τότεναμ είδε τους Ντάιερ και Λούκας να μην παραβιάζουν την εστία του Κέπα. Αποτέλεσμα αυτού, ο Νταβίντ Λουίζ με όμορφο τελείωμα να στέλνει την ομάδα του στον τελικό.

Η Τσέλσι θα βρεθεί στις 24 Φεβρουαρίου αντιμέτωπη με την Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό της διοργάνωσης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ