Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πιόντεκ: «Είχα πρόταση από τη Γουέστ Χαμ, αλλά προτίμησα την Μίλαν λόγω Τσάμπιονς Λιγκ»
Μίλαν

Πιόντεκ: «Είχα πρόταση από τη Γουέστ Χαμ, αλλά προτίμησα την Μίλαν λόγω Τσάμπιονς Λιγκ»

Το "όνομα" της Μίλαν και το ενδεχόμενο του να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Πολωνού!

25.01.2019 | 20:50

Ο Κρίστοφ Πιόντεκ αποκάλυψε ότι είχε πρόταση και από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ

Η Μίλαν κατάφερε να αποκτήσει το παιδί-θαύμα της Τζένοα, βγάζοντας 35 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της.

Μετά και την αποχώρηση του Ιγκουαϊν όμως ήταν απαραίτητη η απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού και ο Πιόντεκ ήταν ο… εκλεκτός.

Οι «ροσονέρι» είχαν ισχυρούς αντιπάλους στις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η Γουέστ Χαμ, η οποία πάλεψε μέχρι το τέλος για να κάνει δικό της τον Πολωνό.

Προτίμησε την Μίλαν… λόγω του Τσάμπιονς Λιγκ

Ωστόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως είχε πάρει εδώ και καιρό την απόφαση του να έρθει στους Μιλανέζους. Επίσης, αποκάλυψε πως η Γουέστ Χαμ είχε ματσάρει την πρόσφορα των «ροσονέρι».

«Δεν έχω καμία αμφιβολία πως πήρα την σωστή απόφαση. Νιώθω υπέροχα και οι συμπαίκτες μου με καλωσόρισαν. Έχω ήδη κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Θέλω να βελτιωθώ και να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα», ανέφερε.

«Όντως υπήρχε μια εξαιρετική προσφορά και από την Γουέστ Χαμ. Αλλά εγώ και η ομάδα την αρνηθήκαμε. Είχα ήδη αποφασίσει να πάω στην Μίλαν. Αποφάσισα να έρθω στον μεγαλύτερο σύλλογο. Οι Άγγλοι είχαν ματσάρει την προσφορά της Μίλαν. Αλλά τώρα δεν με νοιάζουν χρήματα, αλλά να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version