ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Στο Μπερναμπέου «μιλάει» μονάχα ο αρχηγός (vid)

Οι Μαδριλένοι για ακόμη μία φορά τα βρήκαν σκούρα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, όμως με την ώθηση του αρχηγού τους, Σέρχιο Ράμος, έβαλαν βάσεις πρόκρισης επί της Χιρόνα.

Στο Μπερναμπέου «μιλάει» μονάχα ο αρχηγός (vid)

Μεγάλος πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης ο αρχηγός της. Ο Σέρχιο Ράμος στα δύσκολα μπαίνει μπροστά, έτσι κι απόψε. Με δύο δικά του τέρματα και από ένα των Μπενζεμά και Βάσκεθ επικράτησε 4-2 της σκληροτράχηλης Χιρόνα και απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Οι Μαδριλένοι παρουσίασαν ξανά αδυναμίες στην αμυντική τους γραμμή, ωστόσο επιθετικά ήταν απολαυστικοί.

Η φετινή Ρεάλ έχει φανερές αδυναμίες. Στην αμυντική της γραμμή αλλά και στην επίθεσή της. Σήμερα πρόβλημα ήταν μονάχα το πρώτο καθώς μπροστά βρήκε τις λύσεις. Η αναμέτρηση στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου ξεκίνησε με έντονο σκεπτικισμό για την «Βασίλισσα».

Η Χιρόνα μόλις στο 7ο λεπτό βρήκε την ευκαιρία και πάγωσε την Μαδρίτη χάρις το τέρμα του Λοσάνο. Η απάντηση ωστόσο των Πρωταθλητών Ευρώπης ήταν άμεση. Η ισοφάριση ήρθε δέκα λεπτά αργότερα με δράστη τον Λούκας Βάρκεθ, με τον Ισπανό να επιστρέφει τις καρδιές όλων στις θέσεις τους.

Η κυριαρχία της Ρεάλ στον ρυθμό του αγώνα έφερε την Χιρόνα σε μαζική οπισθοχώρηση. Οι γηπεδούχοι παίζοντας ουσιαστικά από το κέντρο του – εξαιρετικός Λούκα Μόντριτς – δημιούργησαν πολλούς κινδύνους στον αντίπαλο. Μάλιστα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση πριν το τέλος του πρώτου μισού, με τον Σέρχιο Ράμος να ευστοχεί σε πέναλτι στο 42′.

Με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 2-1 λίγοι πίστευαν πως οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να βρουν αποθέματα να πιέσουν για νέο τέρμα.

‘Εδωσε την λύση ο αρχηγός, ανέβασε ψυχολογία η Ρεάλ

Το δεύτερο μισό είχε με την σειρά του να χαρίσει πολλά συναισθήματα. Η Χιρόνα κόντρα στην ροή του αγώνα ισοφάρισε σε 2-2. Το εύστοχο πέναλτι του Γκρανέλ έφερε ξανά σύννεφα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, με την φιλοξενούμενη να κατανοεί πως αν τελείωνε έτσι το σκορ θα αποκτούσε προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η καρδιά της Ρεάλ όμως μπορεί να ματώνει φέτος, όμως απόψε κράτησε χτύπησε δυνατά. Στο τελευταίο 20λεπτο η έντονη πίεση της ομάδας του Σαντιάγκο Σολάρι τελεσφόρησε. Την λύση δεν την έδωσε επιθετικός, αλλά ο αρχηγός της. Ο Σέρχιο Ράμος σκόραρε ξανά αυτή τη φορά με το κεφάλι (77′) βάζοντας εκ νέου μπροστά την ομάδα του.

Σαν να μην έφθανε αυτό, οι Μαδριλένοι βρήκαν ακόμη ένα τέρμα τρία λεπτά αργότερα. Το γκολ του Καρίμ Μπενζεμά σκόρπισε χαμόγελα στην Μαδρίτη, με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει τους γηπεδούχους με το ένα πόδι στους «4» του θεσμού του κυπέλλου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ