ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Σεβίλλη πέντε αστέρων έτοιμη για τα… αστέρια!

Η Σεβίλλη πραγματοποίησε μια μεστή εμφάνιση και επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές, επικρατώντας με 5-0 της Λεβάντε και ανέβηκε ξανά στη τρίτη θέση.

Σεβίλλη πέντε αστέρων έτοιμη για τα… αστέρια!

Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη ήταν πολλές για τη Σεβίλλη. Η ομάδα του Πάμπλο Ματσίν έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε άνετα της Λεβάντε (5-0). Έτσι, οι Σεβιγιάνοι επέστρεψαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας (ισόβαθμοι με τη Ρεάλ, αλλά με ματς περισσότερο).

Μπαράζ Σεβιγιάνικων ευκαιριών

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 3′ πλησίασαν το 1-0. Ο Βιδάλ βρήκε τον Μπεν Γεντέρ μέσα στην περιοχή, αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Η Λεβάντε απάντησε στις ευκαιρίες στο 15′, με το σουτ του Μπόατενγκ να φεύγει εκτός εστίας. Ο ρυθμός έπεσε αρκετά από εκείνο το σημείο και μετά. Η Σεβίλλη είχε μεν την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την πολύ καλά στημένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στο 38′ οι Σεβιγιάνοι απείλησαν ξανά, αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από την εστία του Βάτσλικ. Έξι λεπτά αργότερα οι παίκτες του Πάμπλο Ματσιν «άγγιξαν» το γκολ. Ο Μέσα βρέθηκε σε εξαιρετική θέση εντός περιοχής, όμως το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι του Όιερ. Ένα λεπτό αργότερα ήταν σειρά του Αντρέ Σίλβα να χάσει μια μεγάλη ευκαιρία, με τον Καμπάσο να διώχνει το πλασέ του πάνω στη γραμμή.

Γκολ με το… καλησπέρα

Ό,τι δεν κατάφερε η Σεβίλλη σε 45 λεπτά στο πρώτο μέρος το πέτυχε μέσα σε μόλις τρία λεπτά στο δεύτερο.  Οι παίκτες του Πάμπλο Ματσίν συνδυάστηκαν εξαιρετικά και ο Μπεν Γεντέρ πλάσαρε υποδειγματικά τον Όιερ για το 1-0!

Η πίεση των γηπεδούχων αυξήθηκε κι άλλο μετά το γκολ. Ωστόσο η Λεβάντε ήταν αυτή που λίγο έλειψε να ισοφαρίσει οκτώ λεπτά αργότερα. Ο Μοράλες δοκίμασε την τύχη του έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Βάτσλικ.

Αφού δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι να ισοφαρίσουν, η Σεβίλλη κατάφερε να «χτυπήσει» ξανά στο 60′. Ο Πρόμες έφυγε εξαιρετικά στην πλάτη της άμυνας και γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Αντρέ Σίλβα, που από κοντά έκανε το 2-0!

Το πάρτι των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 71′ ήταν σειρά του Βάσκεθ να βάλει το όνομα του στη λίστα των σκόρερ. Ο Μπανέγκα βρήκε με υπέροχη πάσα τον Σαράμπια στην πλάτη της άμυνας κι εκείνος γύρισε στον Βάσκεθ, που με πλασέ «έγραψε» το 3-0!

Ασταμάτητο πάρτι

Ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αισθητά, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τη Σεβίλλη να πετύχει κι άλλο γκολ. Ο Τζέισον ανέτρεψε εντός περιοχής τον Πρόμες και ο διαιτητής καταλόγισε την εσχάτη των ποινών στο 78′ . Ο Σαράμπια ήταν εύστοχος από τα 11 μέτρα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων!

Οι γηπεδούχοι δεν έλεγαν να σταματήσουν και οκτώ λεπτά αργότερα «άγγιξαν» και πέμπτο γκολ. Ο Σαράμπια εκτέλεσε το κόρνερ και ο Αντρέ Σίλβα νίκησε τους πάντες στον αέρα, αλλά η κεφαλιά του χτύπησε το δοκάρι του Όιερ. Η Σεβίλλη τελικά βρήκε το πέμπτο γκολ που έψαχνε.

Ο Καμπάσο χτύπησε τον Μέσα με τον αγκώνα του και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Πρόμες ανέλαβε την εκτέλεση και είδε τον Όιερ να αποκρούει, ωστόσο ο Ολλανδός πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 5-0!

Με τη νίκη αυτή η Σεβίλλη έφτασε τους 36 βαθμούς σε 21 αγωνιστικές και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με τη Ρεάλ, αλλά με ματς περισσότερο. Από την άλλη, η Λεβάντε έμεινε στους 26 βαθμούς και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Σεβίλλη (Πάμπλο Ματσίν): Βάτσλικ, Γκόμεζ (12′ Μερκάδο), Καρίσο, Πρόμες, Βόμπερ, Μέσα, Βάσκεθ, Μπανέγα (74′ Αμαντού), Βιδάλ (53′ Σαράμπια), Σίλβα, Μπεν Γεντέρ.

Λεβάντε (Πάκο Λόπεθ): Όιερ, Καμπάσο, Μανθανάρα, Ρομπέρ, Κόκε, Ροκίνα (72′ Τζέισον), Καμπάνια, Μπαρντί (76′ Ντουκουρέ), Μοράλες, Μπόατενγκ (76′ Ρότζερ), Μαγιοράλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ