ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Θέλω να παίξω για τον Αλόνσο σε όποια ομάδα και να πάει»
Ακραία πρόβλεψη Γιαμάλ – «Με αυτό το σκορ θα κερδίσουμε τη Ρεάλ»
«Πόλεμος» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα θέλει Τσάβι, οι υπόλοιποι όχι
Αντσελότι: «Καλή η Σίτι, αλλά η Τσέλσι μας είχε δυσκολέψει περισσότερο…»
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

«Αιώνια» Γιουβέντους με Ρονάλντο εκτελεστή (vid)

Στην χειρότερη των χειρότερων εμφανίσεων της η Γιουβέντους κατάφερε να φύγει όχι μόνο αλώβητη αλλά νικήτρια από την Ρώμη επικρατώντας της Λάτσιο στο φινάλε χάρις σε τέρμα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Αιώνια» Γιουβέντους με Ρονάλντο εκτελεστή (vid)

Αφού η σημερινή Γιουβέντους δεν έχασε το αήττητο, δεν θα το χάσει ποτέ! Οι «Μπιανκονέρι» έχοντας την πρώτη του ευκαιρία στο 74′ κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από το Ολίμπικο επικρατώντας της Λάτσιο με 2-1. Το αυτογκόλ του Τσαν δεν πτόησε την ομάδα του Αλέγκρι, η οποία με χρυσή αλλαγή τον Ζοάο Κανσέλο κατάφερε να σκοράρει δις στο τελευταίο τέταρτο. Κανσέλο και Ρονάλντο χάρισαν στην ομάδα τους ακόμη μία νίκη.

21η αγωνιστική στην Σέριε Α, με το ντέρμπι της αγωνιστικής να διεξάγεται στο Ολίμπικο. Η Λάτσιο φιλοξένησε το βράδυ της Κυριακής την πρωτοπόρο Γιουβέντους δείχνοντάς της από το ξεκίνημα πως η βραδιά δεν θα είναι εύκολη για εκείνη. Οι Λατσιάλι έχοντας στην σύνθεσή τους όλα τα διαθέσιμα όπλα τους προκάλεσαν αρκετούς τριγμούς στην εστία του Σέζνι.

Ιμόμπιλε, Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς και Λούλιτς ήταν η κινητήριος δύναμη για τους γηπεδούχους. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι έχοντας την κατοχή της μπάλας προσπάθησαν να μπουν σε θέση οδηγού στο ματς. Οι προσπάθειές τους ωστόσο ή έμειναν ημιτελείς ή σταμάτησαν στον σταθερό Σέζνι.

Η Γιουβέντους χωρίς Κουαρδάδο, Πιάνιτς και Μάντζουκιτς εμφανίστηκε αγνώριστη στο Ολίμπικο. Χωρίς ενέργεια και φαντασία οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το πρώτο μισό χωρίς υποψία ευκαιρίας, με τους Ρονάλντο και Ντιμπάλα να βρίσκονται μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Τέτοιο «μέταλλο» μόνο η Γιουβέντους

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε ίδιος. Η Λάτσιο με κύριο εκφραστή της επίθεσης και της δημιουργίας τον Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς προσπάθησε να δημιουργήσει μπελάδες στον Αλέγκρι. Εν τέλει τα κατάφερε στο 59′. Οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν κόρνερ με την μπάλα να μπαίνει στην καρδιά της άμυνα της Γιούβε και τον Τσαν να την στέλνει άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του.

Με το σκορ στο 1-0 οι Λατσιάλι λίγο έλειψε λίγα λεπτά αργότερα να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους. Ο Ιμόμπιλε στο 63′ βρέθηκε τετ α τετ με τον Σέζνι με τον Πολωνό να τον κερδίζει κρατώντας όρθια την ομάδα του.

Η αλλαγή του Αλέγκρι με την είσοδο του Ζοάο Κανσέλο αποδείχθηκε ευεργετική για την ομάδα του. Ο Πορτογάλος μπακ – αγωνίσθηκε σε ρόλο χαφ – δεν άργησε να ευχαριστήσει με τον καλύτερο τρόπο τον προπονητή του. Στο 74′ σε φάση που ξεκίνησε από τα αριστερά ο Στρακόσια απέκρουσε χλιαρά το σουτ του Μπεντανκούρ, με τον Κανσέλο να παίρνει με επιτυχία το ριμπάουντ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Με την Γιουβέντους να κάνει σε εκείνο το σημείο την πρώτη της τελική, η Λάτσιο έδειξε σημάδια κατάρρευσης. Η ψυχολογία μετατοπίστηκε στην πλευρά των φιλοξενούμενων με την ανατροπή τελικά να έρχεται λίγο πριν το φινάλε. Η Γιουβέντους κέρδισε πέναλτι στο 88′ σε ανατροπή του Ντιμπάλα από τον Λούλιτς. Την εσχάτη των ποιών ανέλαβε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο να γράφει το τελικό 1-2.

Με την απρόσμενη αυτή νίκη η Γιουβέντους συνέχισε με επιτυχία την αήττητη πορεία της αυξάνοντας την διαφορά από την δεύτερη Νάπολι στους έντεκα βαθμούς. Η Λάτσιο από την άλλη 32 βαθμούς έμεινε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

https://www.youtube.com/watch?v=AZMBORLlarU

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ