ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Φουλ για… νταμπλ στα κύπελλα η Τσέλσι (vid)

Λίγα 24ωρα μετά την πρόκριση στον τελικό του Καραμπάο Καπ, η Τσέλσι συνέχισε νικηφόρα και στο Κύπελλο Αγγλίας προσπερνώντας στον τέταρτο γύρο το εμπόδιο της Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Φουλ για… νταμπλ στα κύπελλα η Τσέλσι (vid)

Χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα η Τσέλσι πανηγύρισε στο Στάμφορντ Μπριντζ ακόμη μία πρόκριση. Αυτή τη φορά η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι επικράτησε 3-0 της αδύναμης Σέφιλντ Γουένσντεϊ, με τους «Μπλε» να περνούν στην 5η φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. Γουίλιαν (2) και Οντόι οι σκόρερς για τους Λονδρέζους. Ντεμπούτο με την Τσέλσι για τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Μετά την Τότεναμ και το Καραμπάο Καπ, η Τσέλσι βρήκε απέναντί της την Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Ο σύλλογος από την Τσάμπιονσιπ τέθηκε αντιμέτωπος με τους Λονδρέζους με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση για την 5η φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. Ο Μαουρίτσιο Σάρι από πλευράς γηπεδούχων «μοίρασε» την τράπουλα δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε νέα πρόσωπα. Ένα από αυτά ο πολυσυζητημένος Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Ο Αργεντινός στην πρώτη του συμμετοχή με τα «Μπλε» μπορεί να μην σκόραρε όμως έκανε αισθητή την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Λονδρέζοι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης έδειξαν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο. Έβγαλαν ενέργεια από το πρώτο λεπτό αναγκάζοντας την Σέφιλντ να κάνει αρκετά λάθη στην μεσαία γραμμή. Η κυριαρχία των γηπεδούχων – τα ποσοστά κατοχής έφθαναν στο 65% – τελεσφόρησε στο 26ο λεπτό. O προωθημένος Αθπιλικουέτα ανετράπη εντός περιοχής με τον διαιτητή της συνάντησης να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Η εκτέλεση ανέλαβε ο Γουίλιαν, με τον Βραζιλιάνο να δίνει με όμορφο τελείωμα το προβάδισμα στην ομάδα του.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Λονδρέζους ο Γουίλιαν

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα. Η Τσέλσι έλεγχε απόλυτα την αναμέτρηση, με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ να παραδίνεται στις ορέξεις του Οντόι. Ο νεαρός στο 64′ έδωσε βάσεις πρόκρισης στην ομάδα του, φέρνοντας χαμόγελα στον πάγκο της ομάδας του.

Το τελευταίο μέρος της αναμέτρησης θύμισε περισσότερο τυπική διαδικασία. Η Τσέλσι με κατοχή πάνω από 70% μοίραζε το παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να μην βρίσκουν τρόπους αντίδρασης. Αποτέλεσμα της χλιαρής πίεσης των «Μπλε» ένα ακόμη γκολ, με τον Γουίλιαν στο 83′ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα.

Η Τσέλσι με το καθαρό 3-0 πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού. Ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει τονίσει κατ’ επανάληψη την σπουδαιότητα αυτών των αναμετρήσεων, θέλοντας πολύ και τα δύο κύπελλα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ