ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπόκα Τζούνιορς

Ετοιμάζεται να τα «κρεμάσει» ο Κάρλος Τέβες!

Ο Κάρλος Τέβες τόνισε πως πιθανόν να βρίσκεται στους τελευταίους μήνες της ποδοσφαιρικής του καριέρας, νιώθοντας «προδομένος» από την αγαπημένη του Μπόκα.

Ετοιμάζεται να τα «κρεμάσει» ο Κάρλος Τέβες!

Ο χαμένος τελικός του Copa Libertadores πονάει ακόμα την Μπόκα Τζούνιορς. Δεν είναι μόνο η απώλεια του τροπαίου. Είναι η ήττα από τη «μισητή» Ρίβερ Πλέιτ αυτή που πλήγωσε τον εγωισμό όλων στους «γενοβέζους». Ο Κάρλος Τέβες δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Ο ίδιος άλλωστε δεν έχει κρύψει ποτέ τα οπαδικά του αισθήματα και την αγάπη του για την Μπόκα. Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν διχασμένος ανάμεσα στην απογοήτευση από την ήττα και το θυμό.

Βλέπετε ο τότε προπονητής της ομάδας,  Γκιγέρμο Σελότο, τον είχε αφήσει «παρκαρισμένο» στον πάγκο για 110 λεπτά. Η είσοδος του στην αναμέτρηση έγινε όταν η Ρίβερ Πλέιτ πήρε τελικά το προβάδισμα στον τελικό, τον οποίο κέρδισε με 3-1. Ο Τέβες μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Tyc» και αναφέρθηκε στα συναισθήματα του και την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Ετοιμάζεται για τον τελευταίο χορό

«Ο πόνος δεν έχει ακόμη περάσει. Αν έμενε ο Σκελότο, θα έφευγα εγώ. Για το καλό του συλλόγου ήμουν ήρεμος, προσπάθησα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, αλλά γνώρισα μεγάλη ασέβεια. Έχω αγωνιστεί πάντα για τη θέση μου στην ομάδα, δεν έχω δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Και για την αγάπη μου για την Μπόκα έκανα το ίδιο, ακόμα και όταν έπαιζα δέκα ή  πέντε λεπτά, κάτι που δεν θα είχα ανεχθεί ποτέ σε άλλο σύλλογο» δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια έριξε τη… βόμβα περί απόσυρσης του από την ενεργό δράση.

«Η απόκτηση του Ζαράτε είναι ένα σημάδι ότι δεν με θέλουν. Και ξέρω ότι ο Ζαράτε αγοράστηκε μόνο για να με πουλήσουν. Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά. Είναι το τελευταίο του συμβολαίου μου, αλλά νομίζω ότι θα είναι και το τελευταίο σαν ποδοσφαιριστής», δήλωσε ο «Απάτσι», ο οποίος ένιωσε προδομένος από την αγαπημένη του Μπόκα.

Το συμβόλαιο του Τέβες με τους «γενοβέζους» στις 31/12 του 2019, με τον Αργεντινό επιθετικό να ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία σε μια τεράστια καριέρα με 197 γκολ σε 473 εμφανίσεις σε ομάδες όπως οι Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους και Γουέστ Χαμ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ