Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σπουδαία κίνηση της Άρσεναλ για τον Εμιλιάνο Σαλά! (pic)
Άρσεναλ

Σπουδαία κίνηση της Άρσεναλ για τον Εμιλιάνο Σαλά! (pic)

Το ήθος τους για ακόμα μια φορά έδειξαν οι "Κανονιέρηδες" πριν το ματς τους απέναντι στην Κάρντιφ.

29.01.2019 | 21:06

Ένας αγώνας στον οποίο να πρωταγωνιστούσε ο Εμιλιάνο Σαλά αναμένεται να διεξαχθεί σε λίγη ώρα με την Άρσεναλ να αντιμετωπίζει την Κάρντιφ. Οι Λονδρέζοι φρόντισαν να δείξουν για μια ακόμα φορά το ήθος τους συμπεριλαμβάνοντας το όνομα του ποδοσφαιριστή στη λίστα των παικτών.


Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα που δόθηκε στο κοινό συνοδευόταν από λουλούδι ως ένδειξη πένθους για τον ποδοσφαιριστή που δεν έφτασε ποτέ στο Νησί. Η συμπόνοια αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τον διαδικτυακό κόσμο που χειροκρότησε με τον δικό του τρόπο. Δηλαδή, με καταιγισμό θετικών σχολίων προς τη σκέψη της Άρσεναλ.


Μπορεί οι έρευνες να συνεχίζονται χάρη στη δωρεά πολλών ποδοσφαιριστών και μη, αλλά οι ελπίδες συνεχίζουν να μειώνονται τακτά με το πέρασμα του χρόνου. Σε αυτό το ματς, στο Έμιρεϊτς, θα πραγματοποιούσε ο Σαλά το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Κάρντιφ. Στα χαρτιά και στις καρδιές των οπαδών, απόψε, αγωνίζεται.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version