ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ήττα; No (r)way

Με κατάθεση ψυχής από 87' και μετά, η Γιουνάιτεντ του Σόλσκιερ, έσωσε την ισοπαλία (2-2) με την Μπέρνλι και κράτησε αήττητο τον Νορβηγό προπονητή της,

Ήττα; No (r)way

Η Μπέρνλι έβαλε δύσκολα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρέθηκε μπροστά με 0-2, όμως η ομάδα του Σόλσκιερ κατάφερε να ισοφαρίσει, με γκολ στο 87′ και το 92′. Αήττητος παρέμεινε ο Νορβηγός, όμως διακόπηκε το σερί νικών του.

Πιέζε η Γιουνάιτεντ, κράταγε η Μπέρνλι

Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Φυσικά, σε πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν οι γηπεδούχοι. Με την κατοχή να φτάνει το 75%, η ομάδα του Σόλσκιερ, προσπαθούσε να φτάσει στο γκολ.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 10′ με τον Μάρκους Ράσφορντ να σπαταλάει τεράστια ευκαιρία από κοντά. Στο 39′ ο Μάτα τσίμπησε ωραία την μπάλα, όμως αυτή κατέληξε στον Πογκμπά που ήταν ξεκάθαρα σε θέση οφσάιντ και το γκολ του ακυρώθηκε.

Στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους, ο Περέιρα τροφοδότησε τον Μάτα, με τον Ισπανό να δοκιμάζει το πόδι του από το ύψος της περιοχής. Για κακή του τύχη όμως, η μπάλα πέρασε άουτ.

Έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια στο 0-0, με την Μπέρνλι να αμύνεται εξαιρετικά.

0-2 η Μπέρνλι, επανήλθε η Γιουνάιτεντ, αήττητος ο Σόλσκιερ

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, η Μπέρνλι πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό! Στο 52′, ο Περέιρα έκανε τραγικό λάθος υπό την πίεση του Κορκ. με τον παίκτη της Μπέρνλι να τροφοδοτεί τον Μπάρνς. Ο τελευταίος βρέθηκε απέναντι στον Ντε Χέα και με ψυχραιμία τον πλάσαρε για το 0-1.

Μετά το γκολ, η Γιουνάιτεντ ανέβηκε ακόμη περισσότερο. Ο Χίτον όμως ήταν σε τρομερό βράδυ, κρατώντας το μηδέν. Όσες φορές οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφερναν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των αμυντικών, έπεφταν πάνω στον εκπληκτικό Χίτον.

Παρά την ασφυκτική πίεση των γηπεδούχων, γκολ δεν έβρισκε η Γιουνάιτεντ. Αντίθετα, η Μπέρνλι ήταν αυτή που χτύπησε ξανά. Σε μια από τις ελάχιστες στιγμές που βρέθηκε μπροστά, η μπάλα της έκανε το χατήρι. Ο Γουντ έβγαλε εξαιρετική σέντρα από τα δεξιά, με τον Γουντ να πιάνει την κεφαλιά, για το 0-2 στο 81′!

Με τον κόσμο να αποχωρεί από το γήπεδο, καθώς έβλεπε πως η άμυνα της Μπέρνλι ήταν αξεπέραστη, η Γιουνάιτεντ αποφάσισε να ξυπνήσει!

Στο 87′ ο Πολ Πογκμπά μείωσε σε 2-1 από την άσπρη βούλα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Με το παιχνίδι να έχει 5 λεπτά καθυστερήσεων, το γήπεδο άρχισε να «μπιζάρει» τους παίκτες του Σόλσκιερ, που δεν τους χάλασαν το χατήρι.

Στο 92′ ο Λίντελοφτ πήρε το «ριμπάουντ» από την επέμβαση του Χίτον και από κοντά νίκησε τον τερματοφύλακα της Μπέρνλι για το 2-2.

Με 3 λεπτά ακόμη στο ρολόι, οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να φτάσουν σε ανατροπή αλά Σόλσκιερ, όμως δεν τα κατάφεραν. Παρόλα αυτά παρέμειναν αήττητοι και πήραν ένα βαθμό που μέχρι το 87′ έμοιαζε ουτοπία.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα καθώς και τα γκολ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ