ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Την προκάλεσες, σε διέσυρε! (vid)

Μην την νευριάζετε! Η Μπαρτσελόνα δεν είχε καμία διάθεση να αγχωθεί απόψε γι' αυτό έχοντας το πόδι κολλημένο στο γκάζι, διέσυρε την Σεβίλη φιλοδωρώντας την με έξι τέρματα.

Την προκάλεσες, σε διέσυρε! (vid)

Βρέθηκε η βραδιά που ο Μέσι έμεινε σε ρηχά νερά για το επίπεδό του και η Μπαρτσελόνα διέσυρε τον αντίπαλό της. Ο Φελίπε Κουτίνιο πήρε την σκυτάλη από τον Αργεντινό και με ηγετική εμφάνιση καθάρισε εν πολλοίς μόνος του την πρόκριση επί της Σεβίλης. Οι Ανδαλουσιάνοι έφυγαν από το Καμπ Νου με το βαρύ 6-1, μηδενίζοντας την προσπάθεια του πρώτου αγώνα και την νίκη τους με 2-1. Δύο τέρματα ο Κουτίνιο και ένα από τους Ράκιτιτς, Σέρτζι Ρομπέρτο, Σουάρες και Λιονέλ Μέσι, μείωσε για τους φιλοξενούμενους ο Αράνα με όμορφο σουτ.

Οι Καταλανοί για μια ακόμη βραδιά επιβεβαίωσαν την ημιάγρια κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Το 2-1 της Σεβίλης στον πρώτο αγώνα μάλλον πείσμωσε τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο τεχνικός των «Μπλαουγκράνα παρέταξε όλα τα διαθέσιμα όπλα του με σκοπό την ανατροπή και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Εξαρχής οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τα ηνία της αναμέτρησης. Με σωστή πίεση στο κέντρο και το γνωστό ακαταμάχητο πάσινγκ η παρέα του Λιονέλ Μέσι, έβαλε σε μπελάδες την Σεβίλη. Ωστόσο ο «γόρδιος δεσμός» της αμυντικής διάταξης της αντιπάλου λύθηκε με… σκιά. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πάτησε περιοχή στο 13′ προσπάθησε να σουτάρει, όμως το πόδι του βρήκε εκείνο του αντίπαλου αμυντικού. Στην εικόνα αυτή ο διαιτητής της συνάντησης έδειξε την άσπρη βούλα, επιβεβαιώνοντας την και με την χρήση VAR. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Φελίπε Κουτίνιο με τον Βραζιλιάνο να ανοίγει το σκορ.

Η συνέχεια βρήκε την Σεβίλη να ανεβαίνει στο γήπεδο. Την τεράστια χαμένη ευκαιρία του Αντρέ Σίλβα ακολούθησε το πέναλτι του Μπανέγκα. Ο Αργεντινός μέσος των φιλοξενούμενων βρήκε απέναντί του τον εκπληκτικό Σίλεσεν, με τον Ολλανδό να αποκρούει το πέναλτι με εξαιρετική εκτίναξη.

Σαν να μην έφθανε αυτό για τους Ανδαλουσιάνους, η Μπαρτσελόνα κόντρα στην ροή – εκείνη την χρονική στιγμή – κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της. Δράστης ο Ιβάν Ράκιτιτς στο 31′ με τον Κροάτη να δέχεται την πανέξυπνη μπαλιά ξυραφιά του Αρτούρ και με ένα άγγιγμά του να παραβιάζει την αντίπαλη εστία.

Με τον Κουτίνιο καθοδηγητή καθάρισε την πρόκριση

Στο δεύτερο μέρος, η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε εκ νέου. Στο 53′ ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πάτησε περιοχή, έγινε αποδέκτης της ασίστ του Λουίς Σουάρες και με κεφαλιά έκανε το 3-0. Προτού καλά καλά αντιληφθεί η Σεβίλη πως η πρόκριση πέταξε ήρθε και το 4-0 ένα λεπτό αργότερα με σκόρερ τον προωθημένο Σέρτζι Ρομπέρτο.

Στην συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε ακόμη περισσότερο. Οι άμυνες χαλάρωσαν και η Σεβίλη κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής στο 67′ με πανέμορφο τελείωμα του Αράνα. Η Μπαρτσελόνα όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με κέφια μέχρι τέλους πέτυχε ακόμη δύο όμορφα τέρματα. Αρχή με τον Σουάρες στο 89′ και τέλος με τον Λιονέλ Μέσι να βάζει το κερασάκι στην τούρτα πριν το σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτή την εμφάνιση – νίκη οι Καταλανοί περνούν πανηγυρικά στην επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση από την αρχή του έτους – αλλά και νωρίτερα – μην βρίσκοντας ομάδα που θα την σταματήσει. Η Σεβίλη στο πρώτο μεταξύ τους έδειξε τα… δόντια της. Απόψε όμως, διασύρθηκε!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ