Τόσα δίνει για Ράσφορντ η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει την περίπτωση του Μάρκους Ράσφορντ, όντας έτοιμη να προσφέρει 100 εκατομμύρια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μάρκους Ράσφορντ κάνει τρομερά πράγματα με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ετοιμάζει πρόταση 100 εκατομμυρίων.

Έτοιμη να «χρυσώσει» τον Ράσφορντ η «Βασίλισα»

Με την φετινή χρονιά να μην εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο, η Ρεάλ ψάχνει αντίδοτο.

Η διοίκηση ψάχνει παίκτες που θα ανεβάσουν και πάλι το πρεστίζ του συλλόγου και θα τον οδηγήσουν σε νέες επιτυχίες. Ένας τέτοις παίκτης, θα μπορούσε να είναι ο Μάρκους Ράσφορντ που τη φετινή χρονιά κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως φαίνεται πως δεν παίζουν μόνοι τους.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Αγγλίας, ο Ράσφορντ είναι ο βασικός στόχος για την ενίσχυση της επίθεσης της Ρεάλ. Μάλιστα, το ρεπορτάζ το πάει ακόμα παρακάτω, τονίζοντας πως η «Βασίλισσα» ετοιμάζει απίθανη πρόταση.

Η πρόταση αυτή θα φτάνει τις 100 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή 114 «χαρτιά» σε ευρώ.

Από την άλλη, η Γιουνάιτεντ δεν υπάρχει περίπτωση να παρατήσει την περίπτωση του παίκτη στην τύχη της. Είναι δεδομένο πως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον κρατήσει στο Μάντσεστερ.

Τι θέλει ο ίδιος ο παίκτης

Πέραν των χρημάτων, σπουδαίο ρόλο αναμένεται να παίξει το «θέλω» του παίκτη. Αυτή τη στιγμή ο Ράσφορντ είναι χαρούμενος στη Γιουνάιτεντ. Γνωρίζει πως θα έχει ρόλο στην ομάδα και χρόνο συμμετοχής. Φυσικά, δεν ισχύει το ίδιο και στη Ρεάλ.

Με τόσα αστέρια γύρω του, κανένας δε μπορεί να του εγγυηθεί μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Στην Αγγλία είναι η οικογένειά του και θα είναι πολύ δύσκολο να αποχωρήσει. Τουλάχιστον όχι τη δεδομένο στιγμή.

Αυτά βέβαια είναι θεωρητικά, καθώς την απόφαση θα την πάρει ο ίδιος ο παίκτης, μαζί φυσικά με την ομάδα. Το σίγουρο είναι πως πολλές θα είναι οι ομάδες που θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ