ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Δεν την βλέπουν, μόνο την…α-Kούν! (vid)

Ο Σέρχιο «Κουν» Αγκουέρο «σμπαράλιασε» με χατ τρικ την άμυνα της Άρσεναλ και οδήγησε την τρομερή Μάντσεστερ Σίτι σε μια μεγάλη νίκη (3-1), που την κρατάει στο... κόλπο για τον τίτλο!

Δεν την βλέπουν, μόνο την…α-Kούν! (vid)

Η Άρσεναλ είναι από τις αγαπημένες «πελάτισσες» του. Είχε βρει δίχτυα άλλωστε σε 7 από τα 11 ματς που την έχει αντιμετωπίσει. Στα δύο τελευταία, ο Σέρχιο Αγκουέρο, δεν τα είχε καταφέρει. Φρόντισε, ωστόσο, να σκοράρει εναντίον τους μαζεμένα σήμερα. Ο Αργεντινός επιθετικός έκανε ό,τι άγγιζε… γκολ και με χατ τρικ οδήγησε τη Μάντσεστερ Σίτι σε μια σπουδαία νίκη (3-1) κόντρα στην ομάδα του Ουνάι Έμερι στο «Έτιχαντ». Οι «πολίτες» έφτασαν έτσι στο -2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, που δοκιμάζεται τη Δευτέρα (4/2) στην έδρα της Γουέστ Χαμ.

Ένα πρώτο μέρος χάρμα ιδέσθαι

Οι «πολίτες» ξεκίνησαν την αναμέτρηση, όπως ακριβώς είχαν κάνει και με τη Νιούκαστλ πριν μερικές ημέρες. Με γκολ από τα… αποδυτήρια δηλαδή. Μόλις στα 48 δευτερόλεπτα, ο Λαπόρτ έκλεψε από την Ιβόμπι και σέντραρε στον Αγκουέρο, που με κεφαλιά έκανε το 1-0!

Το γκολ έδωσε «φτερά» στους γηπεδούχους που απείλησαν ξανά στο 5′, αλλά ο Λένο απέκρουσε το σουτ του Στέρλινγκ. Η Άρσεναλ έμοιαζε χαμένη, ωστόσο στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Μονρέαλ πήρε την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ και ο Κοσιελνί πρόλαβε τον Στέρλινγκ για να «γράψει» το 1-1!

Ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αρκετά μετά την ισοφάριση των «κανονιέρηδων». Η Σίτι διατηρούσε την κατοχή, χωρίς να απειλεί, ενώ η Άρσεναλ έψαχνε να βρει χώρους στην κόντρα. Στο 27′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά, αλλά το σουτ του Κολάσινατς κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι είχε «ξεθαρέψει» αρκετά μετά την ισοφάριση και στο 42′ είχε μια ακόμη καλή στιγμή, ωστόσο το σουτ του Ομπαμεγιάνγκ κόντραρε.

Κι αφού η Άρσεναλ δεν κατάφερνε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, το πέτυχε ξανά η Σίτι. Σκόρερ; Ο συνήθης ύποπτος της, Σέρχιο Αγκουέρο. Στο 44′, Γκουντογκάν και Στέρλινγκ «έκρυψαν» την μπάλα και ο Αργεντινός την έσπρωξε στα δίχτυα, δίνοντας ξανά το προβάδισμα στους «πολίτες»!

Το ημίχρονο δεν έκρυβε άλλες συγκινήσεις, με τη Μάντσεστερ Σίτι να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-1.

«Καθάρισε» ο Αγκουέρο

Η Σίτι μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος και στο 52′, ο Λένο πρόλαβε τελευταία στιγμή προ του Μπερνάρντο Σίλβα. Μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Γερμανός τερματοφύλακας παρενέβη ξανά, διώχνοντας με υπερένταση το σουτ του Ντε Μπρόινε. Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε τελικά καρπούς εννέα λεπτά αργότερα. Ο Στέρλινγκ γύρισε όμορφα την μπάλα και ο Αγκουέρο με προβολή πέτυχε χατ τρικ κι έδωσε τεράστιο προβάδισμα νίκης στη Σίτι!

Ο ρυθμός έπεσε αισθητά από εκείνο το σημείο και μετά. Οι γηπεδούχοι διατηρούσαν σχετικά άνετα την κατοχή, τη στιγμή που η Άρσεναλ δεν μπορούσε να βγει από το «καβούκι» της και να απειλήσει. Οι «πολίτες» είχαν μια ακόμη καλή στιγμή στο 82′, με τον Λένο να διώχνει με υπερένταση το σουτ του Νταβίντ Σίλβα.

Το παιχνίδι δεν έκρυβε άλλες συγκινήσεις μέχρι και το σφύριγμα της λήξης, με τη Μάντσεστερ Σίτι να φτάνει σε μια σχετικά άνετη νίκη με 3-1. Οι «πολίτες» ανέβηκαν έτσι στους 59 βαθμούς σε 25 αγωνιστικές και έφτασαν στο -2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, που αγωνίζεται τη Δευτέρα (4/2) στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Από την άλλη η Άρσεναλ διεύρυνε το σερί της χωρίς νίκη εκτός έδρας κόντρα σε ομάδα του Top-6 στα 21 παιχνίδια. Οι «κανονιέρηδες» έμειναν στους 47 βαθμούς κι έχασαν την ευκαιρία να εδραιωθούν για τα καλά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Οταμένι, Φερναντίνιο, Λαπόρτ, Γκουντογκάν, Ντ. Σίλβα, Ντε Μπρόινε (87′ Μαχρέζ), Μπ. Σίλβα, Στέρλινγκ, Αγκουέρο (81′ Ζεσούς).

Άρσεναλ (Ουνάι Έμερι): Λένο, Μουστάφι (80′ Μαυροπάνος), Κοσιελνί, Μονρεάλ, Λιχστάινερ, Τορέιρα, Γκεντουζί, Κολάσινατς (67′ Σουάρεθ), Ιβόμπι (67 Ράμσεϊ), Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ