Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σάλα: Βρέθηκε το αεροπλάνο του άτυχου ποδοσφαιριστή
Home Page

Σάλα: Βρέθηκε το αεροπλάνο του άτυχου ποδοσφαιριστή

Άσχημα τα νέα που η αλήθεια είναι ότι όλοι μας περιμέναμε για τον άτυχο ποδοσφαιριστή και τον κυβερνήτη του αεροπλάνου.

04.02.2019 | 00:57

Τα συντρίμμια του αεροσκάφους του Εμιλιάνο Σάλα βρέθηκαν στη Μάγχη σύμφωνα με την οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή.  Τα βρετανικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως το πρωί της Κυριακής εντοπίστηκαν στη Μάγχη τα συντρίμμια του μοιραίου αεροπλάνου που μετέφερε τον Εμιλιάνο Σάλα.

Οι πληροφορίες έρχονται από την οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή ο οποίος θεωρείται νεκρός. Όπως και ο πιλότος του αεροσκάφους. Θλίψη, αφού βρέθηκαν τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα και ο πιλότος Ντέιβιντ Ιμποτσον.

Δυστυχώς, οι δυο άνδρες θεωρούνται νεκροί, όπως ανακοίνωσε και ο υπεύθυνος των ερευνών, David Mearns. Πριν λίγη ώρα, το Sky News είχε μεταδώσει την θλιβερή είδηση, κάτι που είχε επιβεβαιωθεί και από τους υπεύθυνους της έρευνας του μοιραίου «Piper Malibu».

Άσχημα τα νέα για τον Σάλα

Οι οικογένειες του Εμιλιάνο Σάλα και του πιλότου του μοιραίου αεροσκάφους ενημερώθηκαν ότι βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροπλάνου που επέβαιναν οι δύο άνδρες.

Ο υπεύθυνος ερευνών που είχαν προσλάβει οι οικογένειες των θυμάτων αναφέρει:

«Τα συντρίμμια του αεροπλάνου βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής (3/2) από το FPV MORVEN. Όπως συμφωνήθηκε με την AAIB (σ.σ. η εταιρία ερευνών αεροπορικών δυστυχημάτων της Βρετανίας) τα συντρίμμια θα μεταφερθούν για να επιβεβαιωθεί ότι όντως ανήκουν στο αεροπλάνο».

Συνέχισε με δεύτερη ανάρτηση «οι οικογένειες του Σάλα και του Ίμποτσον έχουν ενημερωθεί από την αστυνομία και τη Δευτέρα η AAIB θα εκδώσει ανακοίνωση».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version