ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Conference League: Νίκες για Τσέλσι, Φιορεντίνα, Μπέτις – Τα highlights των αγώνων (vids)
Europa League: Τα highlights των τεσσάρων προημιτελικών (vids)
Λιόν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τσερκί και Ονάνα πλήγωσαν τους «Κόκκινους Διάβολους» (vid)
Μανδάς για Μπόντο Γκλιμτ: «Δεν θα σχολιάσω τον αγωνιστικό χώρο – Μπορούμε την πρόκριση»
Conference League: Από άλλον… πλανήτη οι οπαδοί της Ρεάλ Μπέτις (vid)
O Oνάνα δικαιώνει τον Μάτιτς – Τραγική αντίδραση στο γκολ της Λιόν (vid)
Μαγικό γκολ με τακουνάκι στο Τότεναμ – Άιντραχτ (vid)
O Γκουαρντιόλα ζήτησε από την Σίτι το φαβορί για την επόμενη Χρυσή Μπάλα
Λέγκια Βαρσοβίας εναντίον Τσέλσι: 0-3 (Highlights)
Τρελαίνει κόσμο η Μπόντο Γκλιμτ στο Europa, κάνει… πλάκα η Τσέλσι στο Conference (vids)
Ο Μανδάς έσωσε τη Λάτσιο από την απόλυτη τραγωδία στη Νορβηγία (vids)
Η Adidas επανέφερε στη δράση τους Legends της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
H ντριμπλάρα του Κβαρατσχέλια στο Παρί – Άστον Βίλα… ξύπνησε μνήμες Μέσι (vid)
Οι Ιταλοί… στάζουν μέλι για Καρέτσα – «Ελληνικό ξωτικό» ή νέος Ντε Μπρούιν
Οι δηλώσεις του Φλικ μετά το Μπαρτσελόνα – Ντόρτμουντ είναι το μυστικό της επιτυχίας!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Home Page

Στο χειρουργείο ο Γκόμεζ

Ο Τζο Γκόμεζ θα απουσιάσει ακόμα ενάμιση μήνα από την Λίβερπουλ λόγω τραυματισμού του νεαρού αμυντικού στον αστράγαλο.

Στο χειρουργείο ο Γκόμεζ

Όπως επιβεβαιώθηκε από τη Λίβερπουλ, ο Τζο Γκόμεζ θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση για το κάταγμα που είχε χαμηλά στο πόδι.  Ο στόπερ της Λίβερπουλ, έχει τραυματιστεί από τις 9 του περασμένου Δεκέμβρη σε ματς με τη Μπέρνλι. Ενώ θα έπρεπε να έχει επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με την ομάδα μέσα στον Ιανουάριο, δεν τα κατάφερε.

Η αποθεραπεία του δεν εξελίχθηκε όπως θα ήλπιζε το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ. Έτσι όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Δευτέρας, πάρθηκε η απόφαση να μπει ο παίκτης στο χειρουργείο. Απουσιάζει ήδη ένα δίμηνο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για επιπλέον ενάμιση μήνα.

Ο Τζο Γκόμες αναγκαστικά περνάει την πόρτα του χειρουργείου εντός της ημέρας για πρόβλημα στον αστράγαλο.

«Είναι πλήγμα για μας και το παιδί, γιατί πριν το πρόβλημα αυτό ήταν σε φανταστική φόρμα. Είναι πολύ χρήσιμος για μας για να πάρουμε οποιοδήποτε ρίσκο για το παρόν και το μέλλον. Συνεπώς αποφασίσαμε να υποβληθεί σε επέμβαση, προκειμένου να επιστρέψει όταν θα είναι έτοιμος», δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ