Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πως ξεπερνάς έναν Αζάρ; Φέρνεις έναν άλλον στη θέση του
Τσέλσι

Πως ξεπερνάς έναν Αζάρ; Φέρνεις έναν άλλον στη θέση του

Η Τσέλσι δεν έχει σκοπό να μείνει μόνο στην απόκτηση του Κρίστιαν Πούλισιτς από την Μπορούσια Ντόρτμουντ για να αντικαταστήσει τον Εντέν Αζάρ.

06.02.2019 | 10:07

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Εντέν Αζάρ έχει ανοίξει την καρδιά του. Ο Βέλγος σταρ όπου σταθεί και όπου βρεθεί τονίζει πως θέλει να παίξει για την Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Οι άνθρωποι της Τσέλσι φαίνεται πως το έχουν πάρει απόφαση. Ο έμπειρος εξτρέμ δεν δέχτηκε να ανανεώσει και ο Μαουρίσιο Σάρι τόνισε στις δηλώσεις του πως η πόρτα είναι ανοιχτή. Το μεγάλο ερώτημα φίλων της ομάδας είναι ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Αζάρ.

Οι “μπλε” έχουν ήδη αποκτήσει τον Κρίστιαν Πούλισιτς που θα μετακομίσει στο Λονδίνο από το καλοκαίρι. Ωστόσο υπάρχουν αμφιβολίες για το αν θα μπορέσει να σηκώσει τόσο μεγάλο βάρος με το “καλημέρα”.

Αζάρ φεύγει…Αζάρ έρχεται

Σύμφωνα με Αγγλικά δημοσιεύματα η Τσέλσι σκέφτεται σοβαρά να κάνει δικό της τον μικρό αδερφό του Εντέν, Θόργκαν. Ο εξτρέμ της Γκλάντμπαχ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και είναι ο κομβικοτερος παίκτης της ομάδας που έχει ανέβει στη δεύτερη θέση της Μπουντεσλίγκα.

Ο σύλλογος του Λονδίνου έχει δικαίωμα να πάρει τον παίκτη κάνοντας χρήση της σχετικής ρήτρας από όταν τον παραχώρησε στα “πουλάρια”. Το όνομα του μικρού Αζάρ έχει “παίξει” έντονα σαν αντικαταστάτης του Πούλισιτς στην Ντόρτμουντ.

Μάλιστα, οι πληροφορίες μιλούσαν για συμφωνία κυρίων ανάμεσα σε Τσέλσι και Ντόρτμουντ. Αυτή εξασφάλιζε πως οι “μπλε” δεν θα έκαναν κάποια κίνηση για τον 25χρονο. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει και τα πάντα είναι ανοιχτά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version