Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το «κάρφωσε» ο Λαπόρτ, 0-1 η Σίτι στο ημίχρονο (vid)
Μάντσεστερ Σίτι

Το «κάρφωσε» ο Λαπόρτ, 0-1 η Σίτι στο ημίχρονο (vid)

Με τον Εμερίκ Λαπόρτ να σκοράρει στην εκπνοή του ημιχρόνου, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το προβάδισμα απέναντι την Έβερτον.

06.02.2019 | 22:46

Με το πρώτο ημίχρονο να οδεύει προς το τέλος του, η Μάντσεστερ Σίτι έδειχνε να μη μπορεί να φτάσει στο γκολ. Όλα αυτά μέχρι το δεύτερο λεπτό του επιπλέον χρόνου. Εκεί «μίλησε» ο Εμερίκ Λαπόρτ, που με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Γκουαρντιόλα.

Το «κάρφωσε» ο κορυφαίος του γηπέδου

Σε ένα πρώτο μέρος με ελάχιστες καλές στιγμές, η Σίτι προσπαθούσε, όμως δε κατάφερνε να σκοράρει. Ο Αγκουέρο είχε δοκάρι στο 19′, όμως δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τους πρωταθλητές.

Ενώ άπαντες περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, οι «πολίτες» κέρδισαν φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή της Έβερτον. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νταβίντ Σίλβα που με «γλυκιά» μπαλιά έστειλε την μπάλα με ακρίβεια στο κεφάλι του Λαπόρτ. Φυσικά, ο Γάλλος δε γινόταν να αστοχήσει από εκείνο το σημείο και με ωραία κεφαλιά έστειλε τη Σίτι στα αποδυτήρια, με το υπερ της 0-1.

Μένει να δούμε αν στο δεύτερο ημίχρονο η Έβερτον βρει αντίδραση και κάνει τη χάρη στη «μισητή» συμπολίτισσα Λίβερπουλ ή αν η Σίτι θα πάρει τη νίκη, πατώντας κορυφή -έστω και προσωρινά-.

Δείτε το γκολ του Λαπόρτ που χωρίζει τις δυο ομάδες

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version