Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αρνήθηκε τρομερή πρόταση για χάρη της Γιουβέντους ο Κάσερες!
Γιουβέντους

Αρνήθηκε τρομερή πρόταση για χάρη της Γιουβέντους ο Κάσερες!

Την ευκαιρία να γίνει πλουσιότερος κατά πολλά εκατομμύρια ευρώ άφησε ο Μάρτιν Κάσερες, που ήθελε όσο τίποτα να παίξει ξανά στη Γιουβέντους.

07.02.2019 | 17:32

Μία επιστροφή έκπληξη είχαμε στη Γιουβέντους λίγο πριν κλείσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Ο Μαξ Αλέγκρι έψαχνε μία ακόμα λύση για την αμυντική του γραμμή και στράφηκε στον Μάρτιν Κάσερες. Ο Ουρουγουανός στόπερ είχε συμβόλαιο με τη Λάτσιο, αλλά μόλις άκουσε για τους “Μπιανκονέρι” δεν δίστασε στιγμή.

Η “Γηραιά Κυρία” έβγαλε από τα ταμεία της 600000 ευρώ και ανακοίνωσε τον δανεισμό του, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Μάλιστα, ο 32χρονος αμυντικός έκανε ντεμπούτο ως βασικός στην ισοπαλία με την Πάρμα. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Τορίνο δεν ήταν η μοναδική που ήθελε τον έμπειρο αμυντικό. Κίνηση για την απόκτησή του έκανε και η ιαπωνική Βίσελ Κόμπε.

Η ομάδα της Άπω Ανατολής έχει φτιάξει μια δυνατή ευρωπαϊκή παροικία, με τους Αντρές Ινιέστα, Λούκας Ποντόλσκι και Νταβίντ Βίγια. Με τον Κάσερες ήθελε να προσδώσει εμπειρία στα μετόπισθεν. Μάλιστα, είχε ετοιμάσει και μία αρκετά πλουσιοπάροχη πρόταση για να πείσει τον Ουρουγουανό να αφήσει την Ευρώπη. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιταλικής εφημερίδας “Tuttosport”, ο ετήσιος μισθός του θα έφτανε τα 9 εκατ. ευρώ.

Όμως, ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, αποφάσισε να αρνηθεί τα χρήματα και να απαντήσει θετικά στην κλήση του Φάμπιο Παρατίτσι ξεκινώντας την τρίτη θητεία του με την ομάδα του Τορίνο.

Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν ο Μάρτιν Κάσερες αγωνίστηκε συνολικά 8 φορές (650′) σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Λάτσιο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version