ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σουάρες: «Ήθελα σαν τρελός για συμπαίκτη τον Τόρες»
Αντσελότι: «Δεν ήξερα πως εξαπατούσα την εφορία! Δεν το κατάλαβα»
Λίβερπουλ: «Συμφωνία με Σαλάχ» – Η φωτογραφία που… προδίδει (pic)
Προπονητής της Premier League «μηδένισε» την ομάδα του!
Μαραντόνα: Κανένα ίχνος ναρκωτικών ή αλκοόλ στο σώμα του
Διάσημοι που διασταυρώθηκαν μεταξύ τυχερών παιχνιδιών και αθλητισμού
Άρσεναλ: Πάει για σούπερ μεταγραφή – Συνάντηση με τον Γουίλιαμς!
Ευρώπη… ζήλευε: Μυθική ατμόσφαιρα στο ΟΦΗ-Αστέρας (vid)
Μίλαν: Οι 2+1 πιθανοί προπονητές – Το μεγάλο φαβορί
Αντεπίθεση Λαπόρτα – «Μας πολεμάνε! Εντός γηπέδου δεν μας νικάνε»
Η Μπάγερν Μονάχου τσεκάρει τον Καρέτσα!
Λίβερπουλ: Για αυτό «κολλάει» η συμφωνία με Σαλάχ και Φαν Ντάικ!
Θερμαϊκός: Η κλιματική αλλαγή απειλεί την μυδοκαλλιέργεια (vid)
Η Ρωσία στέλνει στις ΗΠΑ ειδικό απεσταλμένο για τον πόλεμο στην Ουκρανία (vid)
O Ριμπερί έδωσε την καλύτερη συμβουλή στον Ολίσε!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγγλία

Σάλα: Βρέθηκε και ανασύρθηκε μία σορός από τα συντρίμμια

Ανασύρθηκε μία εκ των δύο σωρών η οποία βρέθηκε στα συντρίμμια του αεροσκάφους που επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα και ο πιλότος.

Σάλα: Βρέθηκε και ανασύρθηκε μία σορός από τα συντρίμμια

Προ ημερών έγινε γνωστό ότι βρέθηκε το Piper PA-46 Malibu και μια σορός. Σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες πληροφορίες, η ομάδα αναζήτησης ανέσυρε στην επιφάνεια τη σορό από βάθος 65 μέτρων “.

Με όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπή τρόπο, κάτω από δύσκολες συνθήκες”, κατά το αρμόδιο τμήμα διερεύνησης αεροπορικών ατυχημάτων.

Η σορός ενός εκ των δύο ανδρών που επέβαιναν στο αεροσκάφος με το οποίο φαίνεται πως έχει γραφτεί η τραγωδία στην υπόθεση του Εμιλιάνο Σάλα, ανασύρθηκε από τη θάλασσα, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γνωστοποιηθεί αν το σώμα που ανασύρθηκε είναι του Εμιλιάνο Σάλα ή του πιλότου. Υπενθυμίζεται ότι ο Σάλα “πετούσε” από τη Νάντη για το Κάρντιφ της Ουαλίας.

Αγνοείται η σορός του Σάλα

Σκοπός του ήταν να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της νέας του ομάδας, όταν το αεροσκάφος εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.

Υπενθυμίζεται ότι μαζί με τον ποδοσφαιριστή που επρόκειτο να παίξει στην Κάρντιφ έχοντας γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ουαλικού κλαμπ, χάθηκε και ο πιλότος.

Ο Ντέιβιντ Ίμποτσον ανέλαβε την πτήση την τελευταία στιγμή λόγω κωλύματος του πιλότου. Άλλος πιλότος ήταν αρχικά να μεταφέρει τον παίκτη από τη Ναντ στην Ουαλία.

Βέβαια, μέχρι και αυτή τη στιγμή, δεν έχει γίνει λόγος για δεύτερη σορό, ενώ φυσικά δεν έχει ταυτοποιηθεί και αυτή που ανασύρθηκε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ