Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μπέκαμ το πρώτο άγαλμα στην ιστορία του MLS!
Home Page

Ο Μπέκαμ το πρώτο άγαλμα στην ιστορία του MLS!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Αμερικής, ένας παίκτης γίνεται άγαλμα, και αυτός φυσικά είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ!

08.02.2019 | 14:18

Ο διάσημος -πρώην- Άγγλος ποδοσφαιριστής, Ντέιβιντ Μπέκαμ, πήγε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού το 2007. Στόχος ήταν να πρωταγωνιστήσει με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Εκεί, παρέμεινε για πέντε χρόνια (συμπεριλαμβανομένων και των δανεισμών του στη Μίλαν).

Όπως ήταν λογικό, και μόνο η παρουσία του στα γήπεδα των ΗΠΑ, επηρέασε όχι μόνο την ανάπτυξη του συλλόγου. Αλλά και γενικότερα του πρωταθλήματος, καθώς μέχρι και σήμερα πολλά μεγάλα ονόματα έχουν αγωνιστεί ή αγωνίζονται στο MLS!

Ουσιαστικά ο Μπέκαμ “άνοιξε τα σύνορα” για τους Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές προς την Αμερική.

  

Η επιβράβευση ενός σταρ σαν του Μπέκαμ!

Φορώντας τη φανέλα των Γκάλαξι, ο Μπέκαμ κατέκτησε δύο -σερί- κύπελλα (2011,2012), ενώ “έγραψε” 124 συμμετοχές, σκοράροντας 20 φορές και δίνοντας 42 ασίστ!

Η επιρροή του αυτή, στη συνολική άνοδο της λίγκας (όπως προαναφέρθηκε), αναγνωρίσθηκε από τους ανθρώπους των ΛΑ Γκάλαξι.

Έτσι λοιπόν, στις 2 Μαρτίου, μια ημέρα πριν την επίσημη έναρξη του MLS, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Μπέκαμ, το οποίο θα στηθεί φυσικά έξω από το γήπεδο των Γκάλαξι, “Dignity Health Sports Park”.

Η παρουσία του ίδιου αλλά και της οικογένειάς του, θεωρείται βέβαιη, καθώς είναι μεγάλη τιμή να είσαι ο πρώτος παίκτης που γίνεται άγαλμα. Μάλιστα, την επομένη (3/3), οι Γκάλαξι υποδέχονται τους Σικάγο Φάιρ, και δεν αποκλείεται να δούμε τον Άγγλο “θρύλο” στις εξέδρες!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version